Kopp gm Opjet Wabi [Storlek 15,5 cm]

Kopp gm Opjet Wabi [Storlek 15,5 cm]
110,19 kr
Förbättra din interiör med GM Coupelle Opjet Wabi, det perfekta tillbehöret för att kombinera estetik och funktionalitet. Skapad av Opjet, specialisten på hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Kopp gm Opjet Wabi

Upptäck GM Coupelle Opjet Wabi, en unik produkt som kombinerar elegans och funktionalitet. Denna skål är designad av det kända varumärket Opjet och är en riktig juvel för ditt hem och din trädgård.

GM Coupelle Opjet Wabi är tillverkad med utsökt omsorg om detaljerna och förkroppsligar perfekt den japanskaesprit Wabi -Sabi. Den eleganta, minimalistiska designen met framhäver skönheten i ofullkomligheter och naturliga material som trä och keramik. Den ger ditt hem en känsla av lugn och enkelhet.

Den här skålen är perfekt för små vardagsföremål och passar även utmärkt för suckulenter eller ljus. Du kan placera den i din hall, på ditt skrivbord eller till och med i din trädgård för en zen och harmonisk atmosfär.

GM Coupelle Opjet Wabi är det perfekta valet för dig som uppskattar unika och autentiska föremål. Dess handgjorda utseende gör den till ett riktigt samlarobjekt. Varje föremål tillverkas för hand av passionerade hantverkare, vilket gör det till en produkt av högsta kvalitet och hållbarhet.

Unna dig en riktig bit avart med GM Coupelle Opjet Wabi. Dess tidlösa stil kompletterar alla inredningar och gör den till den perfekta presenten till dina nära och kära. Bjud in enkelhet och lugn till ditt hem och din trädgård med denna eleganta och funktionella skål. Vänta inte längre med att lägga till detta unika föremål till din samling Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 013817
Färg vit
Färg Vit
Storlek 15,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1