Jardin Extérieur, Alla trädgårdsmöbler till bästa pris

Om du vill utforma och försköna din trädgård är du förmodligen på jakt efter de perfekta trädgårdsmöblerna. Vi har sammanställt ett varierat utbud av kvalitetsprodukter, tillgängliga till de bästa priserna, för att förvandla din trädgård till en oas av avkoppling.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hitta de perfekta trädgårdsmöblerna för din uteplats

I vårt omfattande sortiment av trädgårdsmöbler finns något för alla smaker och budgetar. Oavsett om du behöver bekväma trädgårdsmöbler för att umgås med vänner på en sommarkväll eller en solstol för att koppla av i solen, har vi något för dig! Dessutom kan du dra nytta av våra exceptionella erbjudanden och leveranser rapide så att du snabbt kan njuta av dina nya utemöbler.

Trädgårdsmöbler: komfort och gemytlighet

Våra trädgårdsmöbler är perfekta för att skapa en mysig, bekväm plats där du kan dela trevliga stunder med vänner och familj. De består av soffor, fåtöljer och soffbord och är utformade för att tåla väder och vind tack vare sina kvalitetsmaterial. Välj den modell som bäst passar den atmosfär du vill skapa i din trädgård.

Trädgårdsbord och stolar för en lyckad uteservering

Få ut det mesta av det varma vädret genom att anordna grillkvällar och picknickar med vårt urval av trädgårdsbord och stolar. Våra modeller är praktiska och attraktiva och finns i en rad olika material (trä, metall, vävd harts) och stilar som passar alla utomhusmiljöer. Tveka inte att komplettera din layout med skyddande överdrag för att hålla dina möbler i perfekt skick.

Ett brett urval av tillbehör för att göra din utomhusträdgård personlig

Förutom möbler erbjuder vi också en mängd olika tillbehör för att ge din utemiljö en personlig touch. Oavsett om du letar efter parasoller, kuddar eller belysning kan du upptäcka vårt sortiment av produkter som är specialdesignade för din trädgård.

Parasoll och skuggsegel för skydd mot solen

Våra parasoller och skuggsegel är utformade för att ge skugga och komfort under soliga dagar. De är lätta att installera och flytta och är en viktig del av att få ut det mesta av din trädgård utan att lida av värmen. Välj bland våra olika storlekar, former och färger för att hitta den som passar bäst för din uteplats.

Kuddar och mattor för en extra touch av komfort

Lägg till en touch av komfort och stil till dina trädgårdsmöbler med våra kuddar och mattor för utomhusbruk. De finns i ett brett utbud av mönster och färger och är perfekta för att göra din uteplats personlig samtidigt som de garanterar optimal komfort under dina stunder av avkoppling.

Utomhusbelysning för att njuta av din trädgård även på natten

Förläng sommarkvällarna med vårt urval av utomhusbelysning. Från enkla golvlampor till ljusslingor - vi har precis vad du behöver för att skapa en varm och välkomnande atmosfär när solen går ner. Välj solcellsdrivna lampor för en miljövänlig och ekonomisk lösning!

Se även vår fritidsutrustning för en rolig och underhållande trädgård

Trädgården är mer än bara ett grönområde, den kan också vara en plats för underhållning för både unga och gamla. Vi erbjuder en rad olika lekredskap, lekhus och rutschkanor så att barnen kan ha roligt i full säkerhet i din trädgård. För vuxna finns ett urval av pooler och jacuzzis så att du kan njuta av vattnets njutningar direkt i ditt eget hem.

Oavsett hur du vill inreda din utomhusträdgård kommer vi att göra vårt yttersta för att erbjuda dig det bästa urvalet av möbler och tillbehör till det bästa priset. Vänta inte längre med att förvandla ditt utomhusutrymme till en riktig plats för avkoppling, och dra redan nu nytta av våra specialerbjudanden och leveranser rapide.