Möbler - Designmöbler för hemmet till överkomliga priser

Vill du piffa upp ditt hem utan att det kostar skjortan? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder ett brett utbud av designmöbler till överkomliga priser, för varje rum i huset. Oavsett om du gillar modern, skandinavisk eller industriell inredning kommer du garanterat att hitta möbler som passar din smak och din budget.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tips för att välja prisvärda designmöbler

Här är några tips som hjälper dig att göra rätt val av designmöbler samtidigt som du håller din budget under kontroll:

 1. Planera dina inköp: Gör en lista över de möbler du behöver och sätt upp en total budget. Detta kommer att hjälpa dig att fördela dina utgifter mellan de olika artiklarna.
 2. Jämför erbjudanden: ta dig tid att besöka flera e-handelssajter och fysiska butiker för att jämföra funktioner, priser och kundrecensioner för de produkter som intresserar dig.
 3. Välj bil ligare material: vissa material, t.ex. MDF eller plywood, är billigare än massivt trä, men är ändå solida och attraktiva.
 4. Dranytta av kampanjer och privata försälj ningar: registrera dig för nyhetsbrev från dina favoritmärken för att hållas informerad om specialerbjudanden och tillfälliga rabatter.

Vårt urval av designmöbler för alla rum i hemmet

Oavsett vilket rum du vill inreda har vi i vår Slowood Interior onlinebutik valt ut trendiga och prisvärda möbler för dig:

Vardagsrum och matsal

 • Soffor och fåtöljer: upptäck vår kollektion av soffor i tyg eller läder, konvertibla eller inte, samt våra bekväma och designade fåtöljer.
 • Bord och stolar: välj bland våra matchande soffbord, matbord och stolar, som finns i en mängd olika stilar och material.
 • Förvaringsmöbler: Få ut det mesta av ditt utrymme med våra moderna sideboards, vägghyllor och bokhyllor.

Möbler för sovrum

 • Sängar och madrasser: unna dig en god natts sömn med vårt urval av bekväma och eleganta sängar och madrasser.
 • Skåp och omklädningsrum: organisera dina kläder och accessoarer i våra modulära garderober och omklädningsrum, med sina rena, moderna linjer.
 • Skrivbordsplats: skapa en trevlig och funktionell arbetsplats med våra designade skrivbord och ergonomiska stolar.

Kök och badrum

 • Köksmöbler: skapa ditt eget skräddarsydda kök med våra omsorgsfullt utformade under- och överskåp, bänkskivor och köksöar.
 • Badrumstillbehör: ge ditt badrum en dekorativ touch med våra speglar, handdukshängare och smarta förvaringsenheter. Det bästa sättet att inreda ditt badrum till rabatterade priser.

Designermöbler för alla budgetar

För att ge dig prisvärda designmöbler har vi ett nära samarbete med välkända varumärken inom dekoration och inredning. Varje tillverkare av designmöbler utmärker sig genom sin stil, sina material och sin finish:

 1. En specialist på skandinavisk design erbjuder eleganta, funktionella möbler i ljust trä.
 2. Ett fan av industriell stil som föredrar råmaterial som metall och vaxad betong.
 3. Ett riktmärke inom moderna möbler, med sobra linjer och neutrala färger för att skapa eleganta, tidlösa miljöer.

Hur tar man hand om sina designmöbler?

När du har valt och installerat dina nya möbler är det viktigt att ta hand om dem för att bevara deras utseende och hållbarhet. Här är några underhållstips:

 • Regelbunden rengöring: damma av möblerna med en mjuk, torr trasa eller en dammsugare med lämplig borste.
 • Ytskydd: använd bordstabletter, underlägg och underläggsskivor för att förhindra repor, fläckar och värmemärken på dina möbler.
 • Underhåll av rörliga delar: Kontrollera regelbundet skruvarnas åtdragning och skicket på möbelns gångjärn, glidskenor och autres mekaniska komponenter.
 • Specifika underhållsprodukter: använd produkter som är anpassade till möbelns material (trä, metall, plast etc.) och följ tillverkarens rekommendationer.

Genom att vidta dessa få försiktighetsåtgärder kommer du att kunna njuta av din designade heminredning till ett överkomligt pris under lång tid framöver och skapa ett hem som speglar din personlighet.