Spräcklig kopp Opjet Tribu [Storlek 17 cm]

Spräcklig kopp Opjet Tribu [Storlek 17 cm]
134,67 kr
Ge ditt hem och din trädgård en touch av tribalstil med den fläckiga skålen Opjet Tribu. Tillverkad av Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Spräcklig kopp Opjet Tribu

Upptäck naturens skönhet med den fläckiga skålen Opjet Tribu. Den tillverkas av det kända varumärket Opjet och är ett riktigt konstverkart för ditt hem och din trädgård. Skålen är inspirerad av de fläckiga mönstren i flora och fauna och ger ditt hem en touch av natur och elegans.

Fatet är handgjort med stor omsorg om detaljerna och är ett verkligt bevis på hantverksskicklighet. Varje del är unik, med sina egna nyanser av färg och mönster, vilket gör den till ett individuellt verk avart.

Använd den för att visa upp dina smycken, nycklar eller helt enkelt som ett dekorativt föremål. Den perfekta storleken gör den till en mångsidig accessoar som kan användas i alla rum i ditt hem. Ställ den på soffbordet i vardagsrummet, på skrivbordet i sovrummet eller till och med i badrummet för en sofistikerad touch.

Det prickiga fatet är tillverkat av högkvalitativa material och är både robust och hållbart. Den tål tidens tand och behåller sin naturliga skönhet. Den tidlösa designen gör den också till en perfekt present till nära och kära som gillar dekoration eller natur.

Lägg till en touch av natur och förfining i ditt hem med Opjet Tribu speckled dish. Den finns i en rad olika färger och mönster, så du kan välja den som bäst passar din stil och inredning. Skapa en naturlig och rogivande atmosfär i ditt hem med denna eleganta och unika accessoar. Skäm bort dig själv eller ge bort den i present, detta fat kommer att bli ett värdefullt tillskott till din samling av inredningsdetaljer för hem och trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015556
Färg vit
Färg Vit
Storlek 17 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1