Tumbler Opjet Tribu GM [Storlek 10 cm]

Tumbler Opjet Tribu GM [Storlek 10 cm]

85,70 kr

63,29 kr

-26%
Tumblern Opjet Tribu GM är ett måste för ditt hem och din trädgård, designad av Opjet för en aktiv livsstil.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Tumbler Opjet Tribu GM

Tumblern Opjet Tribu GM är ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Den tillverkas av Opjet, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter, och erbjuder inte bara praktisk funktionalitet utan också elegant design.

Den är utformad för både inomhus- och utomhusbruk och är perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en grillfest med familjen, en fest med vänner eller bara en drink på terrassen, kommer Opjet Tribu GM att vara din perfekta följeslagare.

Tack vare sin stora storlek rymmer detta glas tillräckligt med vätska för att du ska orka hela dagen. Den ergonomiska formen och det halkfria handtaget ger ett bekvämt grepp, även när koppen är full. Den hållbara plastkonstruktionen gör den dessutom till ett miljövänligt och hållbart val för dina utomhusaktiviteter.

Men det som verkligen utmärker Opjet Tribu GM är dess unika naturinspirerade design. Med sina präglade stammotiv ger den här muggen en touch av originalitet till ditt bord och lyser upp din vardag. Det är också ett utmärkt tillskott till din porslinssamling och en bra presentidé till dina nära och kära.

Den är lätt att rengöra och underhålla och kan diskas i diskmaskin för extra bekvämlighet. Så lägg till Opjet Tribu GM till din hem- och trädgårdssamling för unik stil och praktisk användning.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 015560
Färg svart
Färg Svart
Storlek 10 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1