Badrumsglas Opjet James [Storlek 9 cm]

Badrumsglas Opjet James [Storlek 9 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Sdb tumbler Opjet James, det perfekta tillbehöret för att ge din inredning en touch av elegans, signerad av det välkända varumärket Opjet.

Slut i lager

Beskrivning

Badrumsglas Opjet James

Badrumsbehållaren Opjet James är ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Den tillverkas av det välkända varumärket Opjet och kombinerar elegans och funktionalitet för att uppfylla alla dina behov. Den är utformad i en modern, sofistikerad stil och kommer att ge din inredning en touch av förfining.

Badrumsglaset Opjet James är perfekt för användning både i badrummet och i trädgården. Du kan använda den för tandborstar, bomullspinnar eller små trädgårdsredskap. Tack vare sin kompakta storlek passar den lätt in i alla utrymmen, oavsett om det är i ditt badrum eller på din terrass.

Kvaliteten på tillverkningen av detta glas är också värd att notera. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både solid och hållbar. Du kommer att kunna ha det i många år utan att det förstörs. Dessutom gör den eleganta designen den till ett dekorativt föremål i sig, som kommer att smälta in perfekt i din inredning.

Slutligen är Opjet James badrumstumbler mycket lätt att ta hand om. Torka av den regelbundet med en fuktig trasa för att hålla den i perfekt skick. Den är också lätt att flytta runt tack vare det praktiska handtaget, så att du kan ta den med dig vart du än går.

Titta inte längre, Opjet James badrumstumbler är det perfekta tillbehöret för att lägga till en touch av stil och praktik i ditt hem och din trädgård. Så passa på och unna dig denna högkvalitativa tumlare från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016640
Färg vit
Färg Vit
Storlek 9 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1