Flora rectange skärbräda Opjet

Flora rectange skärbräda Opjet

Börjar på: 195,89 kr

136,39 kr

-30%
Skär med stil och elegans tack vare skärbrädan Opjet, det oumbärliga tillbehöret för ditt hem och din trädgård.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 195,89 kr

136,39 kr

Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga

Beskrivning

Flora rectange skärbräda Opjet

Flora Rectange skärbräda Opjet är det perfekta tillbehöret för ditt kök. Den tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är både praktisk och elegant. Den är designad för köksentusiaster och är en perfekt blandning av funktionalitet och estetik.

Skärbrädan är tillverkad av högkvalitativt trä och är slitstark och tålig. Den rektangulära formen gör det enkelt att skära maten på ett säkert sätt. Den blommiga designen ger en fräsch och sofistikerad touch till ditt kök.

Flora Rectange skärbräda Opjet är också mycket praktisk. Den har ett spår på sidorna som enkelt fångar upp saften från maten. Dessutom är ytan slät och lätt att rengöra, så att du alltid kan hålla den ren och hygienisk.

Oavsett om du är en nybliven kock eller en expert i köket kommer den här skärbrädan att vara din oumbärliga allierade. Den är lämplig för alla typer av mat, oavsett om du skär frukt, grönsaker, bröd eller kött. Du kan också använda den som presentationsbricka för dina aperitifer eller ostar.

Tack vare sin moderna, eleganta design kommer Flora Rectange skärbräda Opjet också att se bra ut i ditt kök. Med sina idealiska mått får den enkelt plats i skåpen eller på bänkskivan.

Denna skärbräda ingår i Maison & Jardin-serien frånOpjet, ett varumärke som är känt för kvaliteten och designen på sina produkter. Så du kan vara säker på att du gör rätt val när du väljer denna Flora Rectange skärbräda Opjet.

Kort sagt, Flora Rectange skärbräda Opjet är ett måste för alla köksälskare. Praktisk, elegant och hållbar, den kommer att bli ett viktigt tillskott i ditt kök. Vänta inte längre och unna dig denna magnifika skärbräda Opjet för att förhöja dina kulinariska stunder.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016821
Färg grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1