Sparbössa Plastoy Sakura

Sparbössa Plastoy Sakura

301,77 kr

241,75 kr

-20%
Spara pengar med stil med spargrisen Plastoy Sakura! Ett måste för hemmet och trädgården, av Plastoy.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Sakura

Sparbössan Plastoy Sakura är det perfekta tillbehöret för alla fans av varumärket Plastoy, liksom för alla som gillar hem- och trädgårdsdekorationer. Denna sparbössa är både praktisk och estetiskt tilltalande och ger en vacker touch av färg och design till alla rum.

Designen av Plastoy Sakura sparbössa är inspirerad av skönheten och delikatessen hos den japanska körsbärsblomman, även känd som nom eller sakura. De omsorgsfulla detaljerna och de klara färgerna gör denna sparbössa till ett riktigt samlarobjekt för alla fans av japansk kultur.

Plastoy Sakura sparbössa tillverkas av Plastoy, ett varumärke som är känt för sin expertis när det gäller att skapa högkvalitativa figurer och dekorativa föremål, och är tillverkad av slitstark, tålig plast. Den har också en gummipropp för enkel åtkomst till dina besparingar utan att behöva ta sönder spargrisen.

Oavsett om du använder den för att samla dina mynt eller bara som ett dekorativt inslag, kommer sparbössan Plastoy Sakura att ge ditt hem en touch av charm och skoj. Det kan också vara den perfekta presenten till dina nära och kära, oavsett om de är fans av Plastoy eller helt enkelt älskar japansk kultur.

Missa inte chansen att lägga till denna magnifika Plastoy Sakura sparbössa till din samling eller inredning. Dess unika design och kvalitet gör den både praktisk och estetiskt tilltalande, och den kommer säkert att tilltala alla hem- och trädgårdsentusiaster. Beställ nu och lägg till en touch av skönhet och funktionalitet i ditt hem!

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080213
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen