Sparbössa Plastoy Mark Landers

Sparbössa Plastoy Mark Landers

305,95 kr

295,42 kr

Spara med stil med spargrisen Plastoy Mark Landers, perfekt för sportfans och inredare av hem och trädgård.

Slut i lager

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Mark Landers

Sparbössan Plastoy Mark Landers är en praktisk och rolig produkt för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Denna sparbössa är tillverkad av det berömda varumärket Plastoy, känt för sina högkvalitativa produkter och kreativitet.

Sparbössan Plastoy Mark Landers har karaktären Mark Landers, en berömd fotbollsspelare, i en färgglad och detaljerad design. Fotbollsfans kommer att bli glada över att kunna lägga till denna sparbössa till sin samling.

Men den här sparbössan är inte bara ett dekorativt föremål, den är också mycket funktionell. Den är tillverkad av slitstark plast, är lätt och enkel att bära. Så du kan enkelt placera den var som helst i ditt hem eller din trädgård.

Dessutom har spargrisen Plastoy Mark Landers en öppning upptill för dina mynt. Så att du kan spara dina pengar och använda dem till alla dina hem- och trädgårdsprojekt.

Sparbössan är också en utmärkt present till vänner och familj, oavsett om de är fotbollsfans eller bara letar efter något originellt och praktiskt för sitt hem. Den kommer att ge en touch av fantasi till deras heminredning samtidigt som den sparar pengar.

Så vänta inte längre och lägg till Plastoy Mark Landers spargris till din samling av Hem & Trädgård-produkter idag! Dess unika design och oklanderliga kvalitet gör den till ett måste för alla fotbollsfans och inredare. Beställ den nu och låt dig förföras av denna originella och praktiska sparbössa.

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080238
Färg grå/blå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen