Klädhängare Umbra Pillar

Klädhängare Umbra Pillar
1 897,63 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare Umbra Pillar

Klädhängaren Pillar är elegant och tilltalande och kan anpassas till många olika utrymmen. Med sina huit krokar erbjuder den gott om förvaringsutrymme. Den är enkel att montera och mäter 40 x 40 x 168 cm. Använd den för att hänga dina jackor och accessoarer med stil och elegans. Trä från hållbart förvaltade skogar.



  • En modern och elegant klädhängare: Pillar har 8 metallkrokar som gör den till en perfekt klädhängare, klädställning, hatthylla eller paraplyhållare var som helst i hemmet eller på kontoret.

  • Metall och trä: Precis som fina möbler är Pillar papegojstolpe tillverkad av äkta trä, medan basen och krokarna är tillverkade av robust kvalitetsmetall.

  • Enkel och elegant: Denna eleganta, moderna klädhängare smälter lätt in i en mängd olika inredningsstilar och ger en enkel men ändå sofistikerad lösning på de förvaringsproblem du kanske försöker lösa

  • Kompakt och lätt att montera: Tack vare sin smala storlek passar Pillar lätt in i små utrymmen. Den är också lätt att montera och levereras komplett med all nödvändig hårdvara.

  • Originaldesign och pengarna-tillbaka-garanti: Vårt internationella team av designers tillför tanke, kreativitet och originalitet till vardagsföremål. Våra produkter är byggda för att hålla. Tillverkade av högkvalitativa material, de kommer alla med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 1-års tillverkargaranti. Låt dig inte luras av standardiserade produkter


Material


45% GUMMITRÄ, 46% MDF, 8% STÅL

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 1005871-048
Färg svart/valnöt
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen