Smyckeskrin i glas Umbra Tesora [Storlek 13x13x11 cm]

Smyckeskrin i glas Umbra Tesora [Storlek 13x13x11 cm]
543,40 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Smyckeskrin i glas Umbra Tesora

Smyckeskrin Umbra Tesora


Med två nivåer som kan staplas eller separeras är det här smyckeskrinet det perfekta tillskottet till din accessoarsamling. Locket i pläterad metall på Tesora fungerar även som bricka för förvaring och visning av lättillgängliga accessoarer. Den tvådelade designen gör den till en mångsidig förvaringslösning som kan staplas för att spara utrymme eller förvaras separat. Den perfekta storleken gör att den kan placeras bredvid nattduksbordet för enkel åtkomst och för att se till att dina smycken inte tappas bort.


Funktioner



  • Modern design:Umbra 's Tesora använder oväntade material för att skapa ett modernt smyckeskrin som är lika vackert som det är funktionellt. Med en höjd på 4-1/2 tum och en diameter på 5 tum kommer locket i pläterad metall och den tvådelade designen garanterat att göra ett visuellt intryck på din moderna inredning.

  • Förvaring itvå nivåer: Kul - stapla dem, separera dem eller placera skålar sida vid sida, Tesora smyckeskrin är ett roligt och mångsidigt sätt att förvara dina favoritsmycken, inklusive ringar, broscher och andra accessoarer, säkert och organiserat.

  • Mångsidig och expanderbar: Tesora:s lock i pläterad metall fungerar även som en displaybricka för sortering eller visning av dina smycken.

  • Visa upp dina smycken: Tesora smyckeskrin har en modern, unik design, perfekt för att visa upp på din byrå, nattduksbord eller bänkskiva för att förvara dina favoritaccessoarer. Kombinera den med den matchande Tesora smyckeshållaren för ett komplett set som uppfyller alla dina behov av smyckesförvaring (ingår ej).

  • Originaldesign och nöjdhetsgaranti: Vårt internationella designteam tillför tanke, kreativitet och originaldesign till vardagsföremål. Umbra produkter är tillverkade för att hålla länge med högkvalitativa material och vi backar upp dem med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 5-års tillverkargaranti. Låt dig inte luras av kopierade produkter. Välj Umbra och få originalet

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 1013238-104
Färg mässing
Färg Gyllene
Storlek 13x13x11 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen