Smyckeskrin i glas med ställning Umbra Tesora [Storlek 42x13x13 cm]

Smyckeskrin i glas med ställning Umbra Tesora [Storlek 42x13x13 cm]
543,40 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Smyckeskrin i glas med ställning Umbra Tesora

Smyckesställ Umbra Tesora


Smyckeshållaren Tesora är en modern, industriellt inspirerad smyckesförvaring tillverkad av grova arkitektoniska material. Tesora är utformad med tre stolpar i varierande höjd för att rymma smycken av alla längder. I trädets bas finns en kopp för förvaring av mindre accessoarer, som örhängen och broscher. Den unika dubbla tråden på varje stolpe gör att örhängen eller manschettknappar kan förvaras på ett säkert sätt. Tesora smyckesställ mäter 6 ¼ (diameter) x 16 ¼ tum (höjd) och är en attraktiv och effektiv produkt som hjälper dig att organisera och förvara dina smycken. Kombinera Tesora med Tesora smyckeskrin för en komplett uppsättning som uppfyller alla dina behov av smyckesförvaring.


Egenskaper



  • Modern design: Smyckeshållaren Tesora frånUmbra använder oväntade material för att skapa en modern smyckesorganisatör som är lika vacker som den är funktionell.

  • Stöd i tre nivåer: De låga, medelhöga och höga stolparna på Tesora gör att du kan förvara smycken i alla längder.

  • Örhängehållare: Varje stolpe har en dubbel tråd för förvaring och exponering av stiftörhängen och alla typer av örhängen, hängen eller droppar.

  • Bas föraccessoarer: Basen på Tesora fungerar som en skål för enkel förvaring av ringar, broscher och autres små accessoarer.

  • Originaldesign och nöjdhetsgaranti: Vårt team av internationella designers tillför tanke, kreativitet och originaldesign till vardagsföremål. Umbra produkter är tillverkade för att hålla länge med högkvalitativa material och vi backar upp dem med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 5-års tillverkargaranti. Låt dig inte luras av kopierade produkter. Välj Umbra och få originalet

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 1014862-104
Färg mässing
Färg Gyllene
Storlek 42x13x13 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen