Luftare för rödvin Vinturi Classic

Luftare för rödvin Vinturi Classic

488,48 kr

341,21 kr

-30%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Luftare för rödvin Vinturi Classic

Rödvinsluftaren VINTURI C lassic - 2006 levereras komplett med filter och hållare.

Vin behöver andas. Vin som har andats är bättre. Genom att andas avslöjar vinet sina aromer. Traditionellt luftas vinet i en karaff, men det är tidskrävande och opraktiskt. Vinluftaren VINTURI påskyndar denna process på ett enkelt sätt. All smak utan att behöva vänta. Häll helt enkelt vinet genom VINTURI. Systemet VINTURI ger rätt mängd luft vid rätt tidpunkt, så att ditt vin kan andas direkt.


Vinet avslöjar alla sina aromer genom syresättning: Med detta nya system behöver du inte längre vänta 50 till 60 minuter på att vinet ska avge de bästa av sina aromer. Luftaren Vinturi syresätter vinet samtidigt som det serveras i glaset. Det kan inte bli enklare. Den anses vara en av de senaste årens mest revolutionerande tillbehör, och dess design och unika presentation i kombination med dess obestridliga funktionalitet gör den till en mycket originell present till alla vinälskare.


Dessutom är Vinturi luftare det perfekta tillbehöret när du inte behöver lufta hela flaskan. Använd Vinturi endast för den mängd vin du vill dricka. Luftaren Vinturi har också ett droppskydd. Den är lätt att rengöra, tar inte åt sig lukt eller försämras med tiden och är tillverkad av högkvalitativa material.


Dessutom är det den perfekta företagspresenten: unik, annorlunda, exklusiv, intressant och mycket funktionell.

Mer information

Varumärke Vinturi
Tillverkarens SKU 2006
Färg svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen