Pall Villa Collection Bodo [Storlek 46,5x28x45 cm]

Pall Villa Collection Bodo [Storlek 46,5x28x45 cm]

1 958,22 kr

1 468,64 kr

-25%
Förfina din interiör med pallen i oljad ek från Villa-kollektionen. En elegant design för en avslappnad skandinavisk inredning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Villa Collection Bodo

Pall i oljad ek. Den enkla, eleganta designen passar perfekt i en skandinavisk inredning med en avslappnad känsla. Lämplig för inomhusbruk. L 46,5 cm, B 28 cm, H 45 cm. Produkten är tillverkad av FSC®-certifierad ek (FSC-C166612).

Rengöring Torka av träet med en mjuk trasa, antingen torr eller indränkt i tvålvatten och urvriden. För grundligare rengöring kan du använda ett lämpligt trärengöringsmedel eller en mild tvållösning. Avlägsna omedelbart överflödigt vatten och tvålrester med en torr trasa för att förhindra att träet förblir fuktigt för länge. Trä är ett naturmaterial som ständigt utvecklas, så med tiden kan fibrerna lossna och ytan kan se lite sträv ut. Avsluta med att slipa ytan lätt med ett fint sandpapper med kornstorlek 220 i träets fiberriktning. Du kan också använda sandpapper för att ta bort märken som är svåra att få bort med enkel rengöring. Du bör underhålla möblerna med en speciell ekolja eller vegetabilisk olja. Observera att träet kan ändra färg när oljan appliceras. Oljan skyddar och ger näring åt träet. Rengöring, slipning och autres behandlingar ska alltid utföras i träets ådringsriktning.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 24085
Färg beige
Färg Beige
Storlek 46,5x28x45 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1