Rektangulärt serveringsfat Bitz Wood [Storlek 38x14 cm]

Rektangulärt serveringsfat Bitz Wood [Storlek 38x14 cm]

489,09 kr

335,81 kr

-31%
Lägg till en elegant, naturlig touch på ditt bord med det rektangulära serveringsfatet Bitz Wood, från Bitz. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Rektangulärt serveringsfat Bitz Wood

Upptäck Bitz Wood rektangulärt serveringsfat, ett måste för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Bitz, kombinerar detta serveringsfat kvalitet, design och funktionalitet.

Serveringsfatet är ett viktigt element för att underhålla dina gäster eller helt enkelt för att lägga till en touch av elegans på ditt bord. Med Bitz Wood kan du lägga till en touch av natur till dina måltider tack vare dess autentiska trädesign.

Det rektangulära serveringsfatet Bitz Wood är perfekt för att presentera dina favoriträtter när du äter middag med vänner eller familj. Den rektangulära formen ger gott om plats för en mängd olika rätter, både varma och kalla. Du kan också använda det för att servera aperitifer eller desserter, vilket gör detta fat till ett verkligt mångsidigt tillbehör för alla tillfällen.

Serveringsfatet Bitz Wood är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart för långvarig användning. Det är också lätt att underhålla, torka bara rent med en fuktig trasa för att hålla det i perfekt skick.

Men det som gör detta serveringsfat unikt är dess naturliga trädesign. Varje bit är unik med sina ådringar och färgnyanser, vilket ger en varm, rustik charm till ditt bord. Du kan också kombinera den medautres föremål från Bitz Wood kollektionen för ett harmoniskt och elegant bord.

Det rektangulära serveringsfatet Bitz Wood är inte bara funktionellt och vackert, det är också miljövänligt. Det är tillverkat av hållbart trä och är ett miljöansvarigt val för ditt hem och din trädgård.

Oavsett om du är en inredare eller en naturälskare är Bitz Wood rektangulärt serveringsfat ett måste för din dukningssamling. Dess tidlösa design och praktiska funktion gör den till en viktig accessoar för alla tillfällen.

Missa inte chansen att lägga till en touch av charm och natur på ditt bord med Bitz Wood rektangulärt serveringsfat. Beställ den nu och njut av en unik och elegant kulinarisk upplevelse hemma.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 26787
Färg trä/sand
Färg Beige
Storlek 38x14 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1