Rektangulärt fat Bitz

Rektangulärt fat Bitz

Börjar på: 672,74 kr

444,17 kr

-34%
Det rektangulära fatet Bitz är en oumbärlig del av ditt hem och din trädgård. Överlägsen kvalitet garanteras av varumärket Bitz.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 672,74 kr

444,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Rektangulärt fat Bitz

Den rektangulära skålen Bitz är ett måste för ditt kök! Tillverkad av Bitz, ett varumärke känt för sina kvalitetsprodukter, är denna skål speciellt utformad för att uppfylla alla dina matlagningsbehov. Oavsett om du är en amatörkock eller en erfaren kock, kommer denna skål att vara din oumbärliga allierade när det gäller att förbereda läckra hemlagade måltider.

Den rektangulära skålen är tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och elegant. Den rektangulära formen gör den perfekt för lasagne, gratänger, stekar och många andra rätterautres. Den generösa storleken gör att du kan laga mat till hela familjen eller till dina gäster vid speciella tillfällen.

Detta fat är perfekt för hem- och trädgårdsentusiaster, eftersom det är lätt att använda och underhålla. Faktum är att den är compatible med alla typer av spisar, inklusive induktion, och kan användas i ugnen upp till höga temperaturer. Dessutom är den compatible diskmaskinssäker, vilket sparar tid och energi när du rengör.

Den rektangulära skålen Bitz har också praktiska handtag för säker och enkel hantering. Oavsett om du tar ut den ur ugnen eller bär den till bordet behöver du inte oroa dig för något tack vare dessa handtag. Dessutom har formen en non-stick-yta som gör det enkelt att ta ut och rengöra dina rätter ur formen.

Förutom att vara praktisk kommer denna rektangulära Bitz tallrik att tillföra en touch av elegans till ditt bord. Den eleganta, moderna designen gör den till ett riktigt blickfång i ditt kök. Oavsett om du väljer den i svart eller rostfritt stål kommer den att ge ditt hem en sofistikerad touch.

Kort sagt, Bitz rektangulär skål är ett utmärkt val för alla som älskar matlagning och underhållning. Med sin överlägsna kvalitet, praktiska funktion och eleganta design kommer den att vara din trogna kökspartner under många år framöver. Vänta inte längre och lägg till denna skål i din köksredskapssamling idag!

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 29870
Färg beige
Färg Beige
Antal per produkt 1