Smyckeshållare Umbra Orchid [Storlek 22x15x36 cm]

Smyckeshållare Umbra Orchid [Storlek 22x15x36 cm]
367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Smyckeshållare Umbra Orchid

Smyckeshållare Umbra Orchid

Denna unika smyckeshållare är inspirerad av den vackra orkidéblomman och väcker uppmärksamhet samtidigt som den organiserar dina smycken och håller allt på ett ställe. Orchid förvarar och visar alla dina favoritsmycken tack vare tolv krokar och en bladformad skål som gör det snabbt och enkelt att läsa av dem. Perfekt att placera på en byrå, ett sminkskåp eller ett nattduksbord.

Funktioner

  • Dekorativt smyckesträd: Orchid är en smyckeshållare i metall med 12 krokar för upphängning av halsband och armband. Den bladformade skålen är perfekt för små föremål som ringar och örhängen.
  • Naturinspirerad form: Denna lekfulla smyckeshållare liknar en orkidé, med dekorativa stjälkar och knoppar som fungerar som point krokar för smycken, och en bladformad bas som fungerar som en skål för små föremål.
  • Perfekt inredning: På toalettstolar, bänkskivor och autres platser där du behöver funktionell inredning är orkidén ett underbart tillskott som ger höjd och dimension samt en touch av natur.
  • För små utrymmen: Detta smyckesträd utnyttjar utrymmet väl vertical för att förvara smycken, särskilt halsband, som ibland kan vara svåra att förvara eftersom de är långa; det mäter 23 x 14 x 38 cm (9 x 5½ x 15 inches).
  • Originaldesign och garanterad tillfredsställelse: Vårt team av internationella designers tillför tanke, kreativitet och originaldesign till vardagsföremål. Umbra produkter är tillverkade för att hålla länge med högkvalitativa material och vi backar upp dem med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 5-års tillverkargaranti. Låt dig inte luras av kopierade produkter. Välj Umbra och få originalet

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 299340-296
Färg mörkt stål
Färg Grå
Storlek 22x15x36 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen