Smyckeshållare Umbra Prisma [Storlek 14x14x36 cm]

Smyckeshållare Umbra Prisma [Storlek 14x14x36 cm]
410,57 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Smyckeshållare Umbra Prisma

Smyckeshållare Prisma d'Umbra

Prisma smyckeshållare är designad efter våra populära fotoramar Prisma och är ett elegant sätt att förvara och visa upp dina favoritsmycken. Med Prisma smyckeshållare har tråd med en modern matt mässingsfinish formats till en smal pyramid och har ekrar på toppen för upphängning av smycken. Denna smyckeshållare utnyttjar utrymmet på vertical på ett utmärkt sätt för att förvara accessoarer, men den kan också ge en dynamisk höjd till en samling dekorativa föremål på din toalett, bänkskiva eller byrå. Den mäter 5 ¼ x 5 x 14 ¼ tum (13 x 12,5 x 36 cm). Linnebasen från Prisma har förvaring för småsaker som örhängen och ringar och fungerar som bricka. Linnetyget är mjukt mot smyckena och förhindrar att de rör sig när de placeras på basen.

Egenskaper

  • Stor kapacitet: Denna smyckeshållare rymmer halsband, örhängen, ringar och armband. Det extra förvaringsutrymmet i botten fungerar även som bricka och den fina designen gör att Prisma även kan användas som dekoration.
  • Modern smyckeshållare: Prisma är en pyramidformad tråd med ekrar i toppen, perfekt för att hänga långa halsband och armband.
  • Del av Prisma -kollektionen: Prisma:s geometriska form och mässingspläterade tråd visar upp dina smycken från alla vinklar. Prisma finns också i en matchande smyckesbricka.
  • Vacker dekoration: Prisma är ett funktionellt och estetiskt tillskott till sminkskåp, diskar, nattduksbord och mycket mer.
  • Originaldesign och nöjdhetsgaranti: Vårt internationella designteam tillför tanke, kreativitet och originaldesign till vardagsföremål. Umbra produkter är tillverkade för att hålla länge med högkvalitativa material och vi backar upp dem med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 5-års tillverkargaranti. Låt dig inte luras av kopierade produkter. Välj Umbra och få originalet

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 299485-221
Färg matt mässing
Färg Gyllene
Storlek 14x14x36 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen