Klädhängare Villa Collection Ebern [Storlek 70x11x7 cm]

Klädhängare Villa Collection Ebern [Storlek 70x11x7 cm]
978,80 kr
Få ut det mesta av utrymmet i din entré med Villa Collection Ebern klädkrok i FSC-ek, ett praktiskt och modernt sätt att förvara dina jackor och halsdukar.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Klädhängare Villa Collection Ebern

Praktisk och modern klädkrok för jackor och halsdukar i hallen. Maximal belastning 10 kg. Produkten är tillverkad av FSC-certifierad® ek (FSC-C166612). Monteringsanvisning och skruvar ingår.
Möblerna är blekta, dvs. behandlade med tvål som innehåller ett vitt pigment. Rengöring Torka av träet med en torr eller väl urvriden trasa. För en grundligare rengöring, använd ett lämpligt trärengöringsmedel eller en tvålvattenlösning bestående av 1 liter varmt demineraliserat vatten och 1/4 dl tvålflingor. Ta omedelbart bort överflödig tvål med en torr trasa för att förhindra att träet förblir fuktigt för länge. Trä är ett naturmaterial som ständigt utvecklas, så med tiden kan fibrerna lossna och ytan kan se lite skrovlig ut. Avsluta med att slipa ytan lätt med ett fint sandpapper med kornstorlek 220 i träets fiberriktning. Du kan också använda sandpapper för att ta bort märken som är svåra att få bort med enkel rengöring. Underhåll möbeln med en lämplig träsåpa, gärna en med vitt pigment om du vill bevara den ljusa färgen. Observera att träet kan ändra färg när såpan appliceras. Träsåpa skyddar och vårdar träet. Rengöring, slipning och autres behandlingar ska alltid utföras i träets ådringsriktning.

Mer information

Varumärke Villa Collection
Tillverkarens SKU 341744
Färg vit
Färg Vit
Storlek 70x11x7 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1