Böcker Casa Selección (x2)

Böcker Casa Selección (x2)

336,92 kr

282,56 kr

-16%
Väck din passion för hem och trädgård med detta paket med 2 böcker Casa Selección, ett måste från det fashionabla märket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Böcker Casa Selección (x2)

Upptäck setet med 2 böcker Casa Selección, ett måste för alla som älskar hem och trädgård. Varumärket Casa Selección erbjuder ett unikt urval av böcker, speciellt utformade för att ge en touch av elegans och sofistikering till din matsal.

Böckerna mäter 18x7x27 cm och 13x5x21 cm och är både praktiska och dekorativa. De är perfekta för förvaring av tidskrifter, receptböcker eller andra föremål som du väljer, samtidigt som de tillför en vacker dekorativ touch till ditt utrymme.

Men det som utmärker dessa Casa Selección böcker är deras exceptionella kvalitet. De är tillverkade med omsorg av ett varumärke som är välkänt inom hem- och trädgårdsvärlden och är byggda för att hålla länge. Deras minimalistiska, eleganta design passar alla inredningsstilar och ger varje rum en sofistikerad touch.

Oavsett om du brinner för inredning, trädgårdsskötsel eller matlagning kommer uppsättningen med 2 böcker från Casa Selección att vara din perfekta allierade. De kommer att ge inspiration till din vardag och skapa ett unikt och raffinerat universum.

Vänta inte längre med att lägga till en touch av sofistikering i ditt hem med set set med 2 böcker Casa Selección. Med sin exceptionella kvalitet och tidlösa design är dessa böcker ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Oavsett om du ger dem i present eller till vänner och familj kommer de säkert att uppskattas av alla. Beställ nu och låt dig förföras av skönheten och kvaliteten hos varumärket Casa Selección.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 803600
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2