Uppsättning med 6 gafflar Nontron

Uppsättning med 6 gafflar Nontron

1 713,98 kr

1 207,63 kr

-30%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppsättning med 6 gafflar Nontron

Upptäck denna uppsättning med 6 eleganta bordsgafflar från kollektionen Nontronnaise 87601, perfekt för vardagsmiddagar eller speciella tillfällen. Med sin traditionella design och blanka yta kommer dessa gafflar att ge bordet en originell touch.

Unik design och hållbarhet
Gafflarna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och är inte bara hållbara, utan även korrosionsbeständiga och lätta att rengöra. Den välbalanserade vikten ger ett bekvämt grepp, medan de fina, jämna tänderna gör det enkelt att plocka upp mat.

Handtaget är tillverkat av buxbom. Buxbom är ett hårt, tätt träslag som är hållbart och slitstarkt, vilket gör det till det bästa materialet för köksredskap. Dessutom är detta naturliga essence också uppskattat för sin mjuka struktur och behagliga känsla.

6 eleganta gafflar för festliga tillfällen
Det är inte allt, buxbom är pyrograferat. Det är en hantverksmässig metod som innebär att man graverar dekorativa mönster på träets yta med ett verktyg som värms upp till hög temperatur. Denna finish ger handtaget ett unikt, rustikt utseende.

Oavsett om du förbereder en avslappnad måltid eller står värd för en mer formell soaré är dessa bordsgafflar de perfekta tillbehören för att komplettera din servis. Med sin tidlösa elegans och exceptionella kvalitet är de en perfekt present till vänner och familj.

Mer information

Varumärke Nontron
Tillverkarens SKU 87601
Färg grå/gul
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen