Upptäck vårt urval av Design bordslampor i trä, metall och glas

Letar du efter en designad bordslampa för att förbättra din interiör? Upptäck ett brett urval av bordslampor i trä, metall och glas som kombinerar funktionalitet och estetik. Välj våra noggrant utvalda modeller nu och dra nytta av våra erbjudanden för att köpa online till bästa pris.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Designbordslampor som passar alla smaker

Våra bordslampor finns i en mängd olika stilar, former och material för att passa alla smaker och passa perfekt in i din inredning. Oavsett om du föredrar naturmaterial som trä eller mer moderna material som metall och glas kommer du att älska vårt urval.

Bordslampor i trä

Bordslampor i trä ger ditt hem en varm och naturlig touch. De är perfekta för att skapa en mysig och vänlig atmosfär. I vårt sortiment finns modeller med rena, minimalistiska linjer och lampor med originell, kreativ design. Välj en bordslampa i massivt trä för oklanderlig kvalitet, eller välj en plywoodlampa för en modern lookgant.

Bordslampor i metall

Bordslampor i metall är perfekta för att ge din inredning en touch av elegans och modernitet. De finns i en mängd olika utföranden, t.ex. krom, koppar eller borstat stål, för att passa alla inredningsstilar. Vårt urval omfattar industrilampor, trendiga geom etriska modeller och djärva, skulpturala skapelser som säkert kommer att göra ett uttalande.

Bordslampor i glas

Bordslampor i glas ger en lysande och raffinerad look som lyser upp ditt utrymme med stil. Deras varierande former och skimrande färger gör dem till dekorativa föremål i sin egen rätt. Välj bland våra modeller i blåst glas för ett unikt, handgjort föremål, eller välj en lampa i tonat glas för en dämpad, intim atmosfär.

Hitta den perfekta bordslampan för varje rum i ditt hem

Våra designade bordslampor passar i alla rum i ditt hem, från vardagsrummet till sovrummet, via arbetsrummet och till och med köket. Vi erbjuder även LED-spotlights för modern, ekonomisk accentbelysning.

Bordslampor för vardagsrummet

I vardagsrummet kan du välja en designad bordslampa som fungerar som en mittpunkt och tillför en touch av originalitet till din inredning. Välj en generös modell som lyser upp hela rummet eller en mindre, mer diskret lampa för att skapa ljuszoner.

Bordslampor för sovrummet

Bordslampor är perfekta för sovrummet, där de avger ett mjukt, vilsamt ljus. Välj en trä- eller glaslampa för en varm atmosfär, eller välj en metallmodell för en designad touch. Tveka inte att matcha din bordslampa med dina autres lampor, såsom vägglampor och hängande lampor, för att skapa en harmonisk helhet.

Bordslampor för kontoret

För att lysa upp din arbetsplats ska du välja en bordslampa som är både snygg och funktionell. Välj modeller som kan justeras för att rikta ljuset efter dina behov, och välj en lampa med dimmer för att anpassa belysningen efter dina aktiviteter. Lampor i metall och glas passar särskilt bra på moderna, strömlinjeformade kontor.

Utnyttja våra erbjudanden för att köpa online till bästa pris

Att köpa din design bordslampa online har aldrig varit enklare! Dra nytta av våra exklusiva erbjudanden och upptäck vårt urval av bordslampor i trä, metall och glas nu.

  • Attraktiva priser på ett brett utbud av designade bordslampor
  • Regelbundna kampanjer för ännu fler fynd
  • Noggrann leverans rapide direkt till din dörr
  • Kundtjänst som ger dig råd och svarar på alla dina frågor

Vänta inte längre med att lysa upp ditt hem med stil med våra designade bordslampor i trä, metall och glas! Skäm bort dig själv och beställ den lampa som kommer att förhöja din inredning.