Lys upp ditt hem med glödlampor och tillbehör online

Vi letar alla efter den perfekta känslan för att sublimera våra interiörer. Belysning spelar en viktig roll i denna process, vilket är anledningen till att det är viktigt att välja rätt lampor och tillbehör. I vår 100% inredningswebbshop presenterar vi ett urval av produkter till låga priser som hjälper dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Glödlampor: hitta rätt modell för dina behov

När det gäller att belysa ditt hem är valet av glödlampor crucial. Det finns flera kriterier att ta hänsyn till:

 • Watt: anges i watt och avgör hur mycket ljus som avges av glödlampan.
 • Färgtemperatur: mäts i Kelvin och anger ljusets nyans (varmvit, neutralvit, kallvit).
 • Färgåtergivning: anges med färgåtergivningsindex (IRC), detta används för att bedöma kvaliteten på det avgivna ljuset.
 • Livslängd: anges i timmar och ger en uppskattning av hur länge glödlampan kan fungera innan den är ur funktion.

Beroende på dessa egenskaper kan du välja mellan olika typer av glödlampor:

 • Glödlampor: klassiska och ekonomiska, men mindre effektiva när det gäller energi och livslängd.
 • Halogenlampor: mer effektiva än glödlampor, ger intensivare ljus och bättre färgåtergivning.
 • Kompaktlysrör (CFL): energieffektiva, de har lång livslängd men det kan ta några ögonblick innan de når full ljusstyrka.
 • LED-lampor: mycket energieffektiva och långlivade, de är nu det föredragna valet för interiörbelysning.

Tillbehör: få ut det mesta av dina glödlampor

När du har valt rätt glödlampor för dina behov är det viktigt att framhäva dem med rätt tillbehör. Här är några saker att tänka på:

Hållare för glödlampor

Valet av hållare beror på vilken typ av glödlampa du vill använda. Du hittar hållare som passar för skruv- (E27, E14) eller bajonettlampor (B22), samt olika lampformer (sfärisk, flamma, rör...).

Armaturer

Belysningen i ditt hem skulle inte vara komplett utan rätt armaturer. Beroende på vilken stämning du vill skapa kan du välja pendellampor, vägglampor, golvlampor eller infällda spotlights.

Dimmer

För att anpassa belysningen till dina behov och ditt humör kan du överväga att installera en dimmer. Detta gör att du kan justera ljusstyrkan på dina glödlampor och skapa en varm eller uppfriskande atmosfär som passar ditt humör.

Skydd för glödlampor

För att ge din belysning en dekorativ touch, tveka inte att använda glödlampsskydd. De är tillverkade av glas, metall eller tyg och sprider ljuset samtidigt som de ger en estetisk touch till din inredning.

Köp glödlampor och tillbehör online

Det finns nu många e-handelssajter som erbjuder glödlampor och tillbehör för att förbättra ditt hem. Om du väljer att köpa online får du ett antal fördelar:

 • Ett brett urval av produkter: du får tillgång till ett omfattande utbud av glödlampor och tillbehör så att du kan hitta de som bäst passar dina behov.
 • Attraktiva priser: genom att skära bort mellanhänder kan e-handelssajter erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter.
 • Hemleverans: du behöver inte gå till affären - din beställning levereras direkt till din dörr.
 • Råd och kundrecensioner: För att hjälpa dig att välja brukar e-handelssajter tillhandahålla detaljerade produktblad och recensioner från kunder som redan har testat varorna.

Hitta den perfekta belysningen för ditt hem

Kort sagt, valet av glödlampor och tillbehör är avgörande för att skapa en trevlig och harmonisk atmosfär i ditt hem. Tack vare de många modeller som finns tillgängliga online kommer du att kunna hitta den belysningslösning som perfekt matchar dina önskemål och behov. Så vänta inte längre, upptäck vårt breda utbud av produkter för att lysa upp din vardag!