Tekannor och vattenkokare

Letar du efter den perfekta tekannan och vattenkokaren för att komplettera din samling och göra dina favoritvarma drycker? Då behöver du inte leta längre, eftersom vår onlinebutik erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter till oslagbara priser. Oavsett om du gillar oolong-, darjeeling- eller örtteer hittar du säkert rätt apparat för att uppfylla alla dina behov.

Fler filter

Fallande ordning

Upptäck vårt urval av tekannor och vattenkokare online

Vi har samlat de bästa erbjudandena på marknaden så att du kan jämföra de olika modellerna och göra det val som är bäst för dig. I vårt urval hittar du tekannor och vattenkokare med olika kapacitet, material och funktioner. Här är bara några exempel på vad vi har att erbjuda:

 • Tekannor i gjutjärn: traditionella och eleganta, de är perfekta för att njuta av ditt favorit-te när det är som bäst.
 • Vattenkokare: praktiska och snabba, de värmer vatten på ett ögonblick och är oumbärliga för de morgnar då du har bråttom
 • Tekannor med inbyggd infusor: perfekt för lösviktsälskare, de säkerställer perfekt infusion för en ojämförlig smak
 • Designer tekannor och vattenkokare: kombinerar estetik och funktionalitet och ger ditt kök en modern touch.

Glöm inte att ta en titt på vårt sortiment av frukostservis för att komplettera ditt köp med en kopp te eller kaffe när du vill koppla av.

Dra nytta av de bästa priserna och exklusiva erbjudanden på våra tekannor och vattenkokare

Vi är övertygade om att kvalitet inte behöver betyda höga priser. Därför har vi valt ut produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När du handlar online kan du dessutom dra nytta av en mängd fördelar:

 • Rabatter och kampanjer: vi erbjuder regelbundet specialerbjudanden på våra tekannor och vattenkokare, så att du kan dra nytta av de bästa priserna.
 • Säker leverans rapide: ta emot ditt paket direkt hem till dig eller till ett point utlämningsställe nära dig, utan att behöva gå till affären.
 • Delbetalning: för dig som har en snäv budget erbjuder vi möjligheten att delbetala din beställning utan extra kostnad
 • Nöjd eller pengarna tillbaka: har du ångrat dig eller uppfyller din produkt inte dina förväntningar? Inga problem, returnera den bara så får du pengarna tillbaka.

Vårt engagemang för kvalitet och kundservice

Som specialister på köks- och frukostredskap är vi mycket stolta över att point noggrant väljer ut våra produkter för att se till att din shoppingupplevelse blir så tillfredsställande som möjligt. Alla tekannor och vattenkokare på vår webbplats uppfyller våra rigorösa kvalitetskriterier när det gäller material, finish och prestanda.

Våra råd för att välja tekanna och vattenkokare

För att hjälpa dig att göra rätt val har vi sammanställt några saker som du bör tänka på när du köper tekanna eller vattenkokare:

 1. Kapacitet: ta hänsyn till hur mycket te eller kaffe du dricker varje dag och hur många personer som kan tänkas dricka det tillsammans med dig.
 2. Design: välj en modell som harmonierar med din inredning och ditt befintliga porslin.
 3. Funktioner: vissa vattenkokare har specifika temperaturinställningar för varje typ av te, medan vissa tekannor är kompatibla med induktionshällar.
 4. Budget: bestäm ett maxbelopp som du är beredd att spendera på detta köp och håll dig till det.

Vänta inte längre med att hitta den perfekta tekannan och vattenkokaren och dra nytta av våra exklusiva onlineerbjudanden. Skäm bort dig själv genom att välja från vårt urval av kvalitetsprodukter, alltid till bästa pris.