Hitta din perfekta salt- och pepparströare och kvarn online till bästa pris

Det finns inget bättre än att laga mat med nymalda kryddor. Därför har vi valt ut de bästa saltströarna, pepparströarna och kvarnarna som finns tillgängliga online till oslagbara priser. Upptäck vårt breda utbud av produkter och hitta den som bäst passar dina behov.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2

Vårt urval av salt- och pepparkar för att krydda dina rätter i ett nafs

Salt- och pepparkvarnar är oumbärliga i alla välutrustade kök. De gör det snabbt och enkelt att tillsätta salt och peppar, två viktiga ingredienser för att krydda dina rätter. Du hittar ett brett utbud av modeller i vår katalog:

 1. Klassiska salt- och pepparkannor: I glas, keramik eller rostfritt stål, de finns i olika former och storlekar för att passa alla köksstilar.
 2. Design salt- och pepparbrickor: Dessa originella modeller ger dig en extra touch av estetik, samtidigt som de är funktionella och praktiska att använda.
 3. Elektriska salt- och pepparströare: deras motoriserade mekanism gör livet enklare när du kryddar dina rätter, särskilt om du tycker att det är svårt att mala peppar manuellt.

Som du kan se kommer vårt urval av salt- och pepparkvarnar att tillfredsställa alla dina kryddbehov.

Kryddkvarnar för att förbättra dina recept

Varför nöja sig med salt och peppar när det finns så mångaautres kryddor att upptäcka? Med kryddkvarnar kan du utforska nya smaker genom att mala frön och autres torra ingredienser till pulver eller grova bitar. Deras malningsmekanism bevarar alla deras aromer och smakegenskaper. Här är bara några exempel på de kvarnar vi har valt ut åt dig:

 • Pepparkvarnar: De är speciellt utformade för att mala pepparkorn, som kan variera i storlek och hårdhet beroende på sort.
 • Saltkvarnar : Även om salt i allmänhet är mindre svårt att mala än peppar, kan en specifik kvarn vara användbar om du vill få en viss konsistens (t.ex. fint krossat salt).
 • Kvarnar för torkade örter: Dessa enheter är perfekta för att mala örter som timjan, rosmarin eller oregano, så att du enkelt kan använda dem i dina rätter.
 • Kryddkvarnar: De är mångsidiga och kan användas med ett stort antal kryddor (korianderfrön, rosa bär, muskotnöt...) för att variera njutningen.

Alla våra kvarnar är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en robust, effektiv mekanism som garanterar långvarig användning och optimala resultat.

Hur väljer jag den perfekta modellen?

Inför vårt urval av salt- och pepparströare och kvarnar kanske du undrar hur du ska göra ditt val. Här är några kriterier att ta hänsyn till:

 • Material: beroende på din smak och hur du vill använda dem, välj modeller tillverkade av glas, keramik, rostfritt stål eller till och med plast.
 • Designen : välj en modell som matchar estetiken i ditt kök och som är trevlig att hantera.
 • Kapacitet : Anpassa storleken på din saltströare, pepparströare eller kvarn till dina behov och den mängd kryddor du konsumerar.
 • Funktioner: Vissa modeller erbjuder ytterligare alternativ, t.ex. justering av malningsgrad, justering av utmatningsvolym eller möjlighet att mala flera kryddor samtidigt.

Våra råd för ett lyckat köp

Förutom att ta hänsyn till dessa kriterier rekommenderar vi att du noggrant läser beskrivningarna och kundrecensionerna för varje produkt. Detta kommer att ge dig en bättre förståelse för fördelarna och nackdelarna med varje modell, så att du kan göra ett välgrundat val.

Och glöm inte att ta hänsyn till leveranskostnader och den beräknade tiden det tar att ta emot din beställning. Slutligen, dra nytta av kampanjerbjudanden och reaperioder för att få bästa möjliga valuta för pengarna.

Nu är det upp till dig!

Nu är du redo att välja de salt- och pepparströare och kvarnar som kommer att göra dig till en riktig hemmakock. Ta en titt på vår onlinekatalog och välj från vårt utbud av kvalitetsmodeller till de bästa priserna. Trevlig shopping och, framför allt, bon appétit!