Salladsspinner och durkslag: hitta det bästa alternativet för ditt kök

I vår vardag behöver vi praktiska, funktionella tillbehör för att göra hushållssysslorna enklare. Matlagning är inget undantag, och därför erbjuder vi dig idag ett urval av salladssugar och tillbehör, så att du kan köpa online till bästa pris.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Salladsslungor: ett oumbärligt tillbehör

När du har tvättat din sallad är det som bekant viktigt att snurra den ordentligt för att undvika att den blir blöt och smaklös. För detta finns det inget bättre än en bra salladsslunga. Den tar inte bara bort överflödigt vatten snabbt, den ser också till att bladen håller sig krispiga och fräscha tills de äts.

 • Manuella salladsslungor: Dessa är vanligtvis utrustade med ett handtag eller en tryckknapp, som du måste använda för att vrida korgen som innehåller salladen. Denna typ av centrifug är mycket enkel att använda och lätt att rengöra.
 • Elektriska centrifuger: Dessa modeller använder en motor för att rotera korgen. De erbjuder en mer rapide och effektiv centrifugering än manuella modeller, men är i allmänhet dyrare.

Durkslag: ett måste vid matlagning

Oavsett om du sköljer frukt och grönsaker, låter pastan rinna av eller silar buljong är passoire ett oumbärligt köksredskap. De finns i en rad olika storlekar, former och material för att tillgodose varje användares specifika behov:

 • Silar av plast: De är lätta och färgglada och idealiska för vardagliga uppgifter. Vissa av dem är till och med vikbara, vilket sparar lagringsutrymme i köket.
 • Silar i rostfritt stål: Tack vare sin robusthet och rostbeständighet är de perfekta för de mest krävande köksjobben. Dessutom kan de enkelt rengöras i diskmaskinen.
 • Silikonsilband: Dessa modeller kombinerar flexibilitet och hållbarhet och är mycket praktiska för att tappa upp varm mat utan risk för att bränna sig. De är också lätta att förvara, eftersom de kan vikas undan efter användning.

Våra tips för att välja det perfekta durkslaget

För att hjälpa dig att göra rätt val, här är några kriterier att tänka på när du köper ett durkslag:

 1. Storlek: Välj ett durkslag som är anpassat till den mängd mat du brukar tillaga. Om du ofta lagar mat till flera personer är en stor modell förmodligen mer användbar.
 2. Materialet: välj material som är tåliga och lätta att underhålla, t.ex. rostfritt stål eller silikon.
 3. Handtagen: De ska vara bekväma att hålla i och tillräckligt starka för att klara vikten av den mat som hälls upp.

Köp online till bästa pris

Med tillkomsten av online shopping är det nu enkelt att jämföra erbjudanden och hitta den salladsslunga eller sil som bäst passar ditt kök och din budget. Du kan bläddra bland vårt urval av produkter från toppmärken, som Zôdio, för att dra nytta av bra priser samt regelbundna kampanjer.

Dra nytta av hemleverans

För att göra shoppingen ännu enklare erbjuder vi dig också möjligheten att få din beställning levererad direkt hem till dig. På så sätt behöver du inte gå till affären för att leta efter ditt nya kökstillbehör. Dessutom erbjuder vissa onlinebutiker leveransalternativ rapide, så att du kan få din beställning på rekordtid.

Vårt engagemang för kvalitet

Vi gör det till en hederssak point att välja ut kvalitetsartiklar som uppfyller förväntningarna hos de mest krävande kockarna. Därför uppmanar vi dig att läsa recensioner och kommentarer från kunder som redan har köpt våra produkter, för att få en tydlig uppfattning om deras prestanda och tillförlitlighet. Tveka inte att kontakta oss om du behöver råd eller ytterligare information om en viss modell.

Kundtjänst till din tjänst

Om du har några frågor eller vill ha information står vårt team till ditt förfogande för att vägleda dig i dina val och ge dig den hjälp du behöver. Du kan också läsa våra vanliga frågor (FAQ), som innehåller svar på de vanligaste frågorna om salladsslungor och durkslag.