Skärbrädor för kök: hitta din till bästa pris online

skärbrädor är oumbärliga tillbehör i våra kök. De gör att vi kan skära, hacka och skiva vår mat med precision och utan att skada våra bänkskivor. För att hjälpa dig att välja den perfekta skärbrädan för köket till ett bra pris har vi valt ut de bästa online-shoppingalternativen för dig.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De olika typerna av skärbrädor

Det finns ett brett utbud av skärbrädor på marknaden, som tillgodoser olika konsumentpreferenser och behov. Här är några av de vanligaste materialen:

 • Trä: Träbrädor är naturliga, miljövänliga och slitstarka. De tillverkas i allmänhet av bok, bambu eller oliv.
 • Plast: Plastskivor, ofta tillverkade av polypropylen, är lätta, hygieniska och lätta att rengöra. De är också billigare än träskivor.
 • Glas : Skivor av härdat glas är eleganta och har en icke-porös yta som inte håller kvar lukt eller bakterier. De kan dock låta mer när de används och sliter snabbt på knivbladen.
 • Granit: Granitskivor ger ditt kök en lyxig och modern look. De är också lätta att rengöra, men kan vara tunga och dyra.

Hur väljer man en skärbräda till köket?

För att välja rätt skärbräda är det viktigt att ta hänsyn till ett antal faktorer:

Storlek

Först och främst bör storleken på brädan matcha dina behov och det utrymme du har tillgängligt i ditt kök. Om du huvudsakligen tillagar små rätter räcker det med en liten bräda, medan en stor bräda passar bättre om du gillar att laga mat till hela familjen.

Materialet

Det material du väljer kommer att ha en inverkan på skärbrädans hållbarhet, hygien och underhåll. Tänk på fördelarna och nackdelarna med varje alternativ (trä, plast, glas, granit) och välj det som bäst passar din livsstil och budget.

Tillbehör

Vissa modeller av skärbrädor levereras med praktiska tillbehör, t.ex. halkfria fötter, spår för att fånga upp köttsaft eller fack för förvaring av knivar. Dessa alternativ kan förbättra din matlagningsupplevelse och göra det enkelt att städa upp i köket.

Varumärken och recensioner

Slutligen, glöm inte att kolla in åsikterna från autres konsumenter för att ta reda på om en skärbräda verkligen är pålitlig, solid och praktisk. Välkända varumärken kan också vara en garanti för kvalitet och hållbarhet.

Var kan du köpa din skärbräda till bästa pris online?

Med de många e-handelssajter som finns tillgängliga idag är det lättare än någonsin att hitta en skärbräda till det bästa priset online. Här är några populära plattformar där du kan jämföra och köpa skärbrädor:

 • Amazon : Denna detaljhandelsjätte på nätet erbjuder ett brett urval av skärbrädor av olika märken, material och storlekar, ofta till mycket konkurrenskraftiga priser.
 • Cdiscount : På denna franska webbplats kan du också upptäcka ett brett utbud av skärbrädor, dra nytta av kampanjerbjudanden och dra nytta av deras lyhörda kundservice.
 • La Redoute : Den berömda franska återförsäljaren erbjuder ett urval av högkvalitativa skärbrädor, med möjlighet att betala i flera omgångar utan kostnad och dra nytta av exceptionella rabatter under reor eller privata försäljningar.
 • Fnac : Förutom att erbjuda skärbrädor i sin köksavdelning, lyfter Fnac met regelbundet fram specialerbjudanden och låter dig tjäna lojalitetspoäng med varje köp.

Tveka inte att jämföra priser, läsa recensioner och dra nytta av kampanjer för att hitta den köksskärbräda som är helt rätt för dig. Trevlig shopping på nätet!