Original, moderna brickor och förvaringsutrymmen: hitta vad du letar efter online

Idag pratar vi om de små vardagsföremålen som kan göra stor skillnad i våra liv: fack och förvaringsutrymmen. Dessa förvaringstillbehör är både praktiska och estetiskt tilltalande, men framför allt viktiga för att hålla ett utrymme organiserat och harmoniskt. I den här artikeln kommer vi att visa dig vårt urval av originella och moderna brickor och kubbar, som du kan köpa online till bästa pris.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fördelarna med en original, modern bricka eller fickdelare

Varför välja en original, modern bricka eller fickavdelare? Tja, det finns flera anledningar till det:

 • Praktisk: Med dessa tillbehör kan du förvara alla dina viktiga saker som nycklar, glasögon eller mobiltelefon på ett ställe, lättillgängligt.
 • Estetisk : En designerbricka eller fickavdelare ger ditt hem en touch av stil och personlighet. Den smälter in perfekt i alla inredningar och kan till och med bli ett riktigt dekorativt föremål.
 • Organisation : Med rätt förvaringsbricka behöver du inte längre sprida ut saker över hela huset. Allt hittar sin plats och utrymmet förblir städat.
 • Hållbarhet : Vårt urval av brickor och hyllor är tillverkade av kvalitetsmaterial, vilket garanterar deras livslängd och styrka.

Vårt urval av originella och moderna brickor

Här är några av de originella och moderna brickor som du hittar på vår webbplats:

Träbrickor med integrerade handtag

Denna bricka är både elegantgant och funktionell. De integrerade handtagen gör den lätt att bära, medan den moderna, minimalistiska designen gör den till ett riktigt blickfång i ditt hem. Perfekt för att servera frukost på sängen eller presentera dina aperitifer på en fest med vänner.

Den färgade brickan i metall

Sätt färg på bordet med den här brickan i metall. Den finns i en rad olika färger och passar säkert alla smaker och stämningar. Den halkfria ytan gör att du kan bära dina glas och tallrikar på ett säkert sätt.

Rund bricka i marmor

Den här runda marmorbrickan är elegant och raffinerad och perfekt för att ge din inredning en sofistikerad touch. Den är mångsidig och kan användas som serveringsbricka eller som ställning för ljus och autres dekorativa föremål.

Vårt urval av originella, moderna förvaringsbrickor

Låt oss nu gå vidare till de originella och moderna förvaringsfack som vi har valt ut åt dig:

Hängande förvaringsfack i tyg

Denna praktiska och platsbesparande hängande fickavdelare är perfekt för din hall eller ditt omklädningsrum. Med fack i olika storlekar kan du förvara nycklar, glasögon, mobiltelefon och autres vardagliga föremål.

Väggmonterad fickfördelare i metall

Denna eleganta väggmonterade fickfördelare ger din inredning en touch av originalitet. Den monteras på väggen och sparar utrymme samtidigt som dina tillhörigheter är lättåtkomliga på port. Perfekt för små utrymmen!

Fickfack i keramik

Med sin moderna, grafiska design är denna keramiska fickavdelare ett riktigt blickfång. Placerad på nattduksbordet, skrivbordet eller till och med i hallen kommer den elegant att rymma dina smycken, klockor och autres accessoarer.

Hur väljer man den perfekta brickan eller fickfördelaren?

Här är några tips som hjälper dig att välja din ursprungliga, moderna bricka eller fickavdelare:

 1. Definiera vad du vill använda den till: service, förvaring, dekoration...
 2. Ta hänsyn till storleken och vikten på de föremål du ska placera på den.
 3. Ta hänsyn till det utrymme du har tillgängligt. Till exempel är en väggmonterad fickavdelare bättre lämpad för ett litet utrymme än en som placeras på ett bord.
 4. Välj kvalitetsmaterial för att garantera hållbarhet och styrka hos din accessoar.

Slutligen, ta en titt på vår onlinekatalog för att upptäcka fler originella, moderna brickor och brickor. Du kommer garanterat att hitta den perfekta accessoaren för ditt hem till bästa pris!