Upptäck vaser och soliflores för trendig och prisvärd heminredning

Letar du efter originella och eleganta idéer för att dekorera ditt hem? Då behöver du inte leta längre! Vi erbjuder dig ett urval av vaser och soliflores från online shopping till de bästa priserna. Dessa måste-ha dekorativa tillbehör kommer att sublimera ditt hem med smak och förfining.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vårt sortiment av vaser: ett varierat urval för alla stilar

Vi har valt ut vaser i olika former, färger och material divers för att tillfredsställa alla dina önskemål. Oavsett vilken stil du har i ditt hem kommer du säkert att hitta en vas som visar upp dina blommor och ger din inredning en unik touch.

Vaser i modern design

För dig som älskar rena linjer och originella former har våra designvaser allt. I glas, keramik eller metall, välj bland våra modeller med djärva kurvor och fina ytor för att lägga till en modern touch i ditt hem.

Klassiska och eleganta vaser

Om du föredrar en mer traditionell atmosfär kan du välja våra klassiska porslins- eller kristallvaser. Med sina fina motiv och tidlösa former är dessa vaser en garanti för en raffinerad och sober dekoration.

Etniska och naturliga vaser

För att skapa en varm och autentisk atmosfär, välj våra terrakotta- eller korgvaser. Deras naturliga färger och råa utseende kommer att ge din inredning en exotisk touch och skapa en riktig kokong av välbefinnande.

Soliflores: en trendig accessoar för att förhöja dina blommor

Våra soliflores är den perfekta lösningen för att visa upp dina blommor med enkelhet och originalitet. Dessa små, smala vaser, speciellt utformade för att rymma en enda blomma, erbjuder en raffinerad, elegantgant look som garanterat kommer att fånga allas blickar.

Soliflores i färgat glas

Låt dig förföras av vårt urval av skimrande soliflores i färgat glas. Dessa lysande pjäser ger ditt hem en glad och dynamisk touch, samtidigt som de vackert visar upp dina favoritblommor.

Vaser i keramik

Välj en soliflora i keramik för en mjukare och renare look. Tack vare sina varierande former och omsorgsfulla finish passar dessa soliflores harmoniskt med alla inredningsstilar och erbjuder en sober, elegant presentation av dina blommor.

Hängande soliflores

För en touch av originalitet kommer du att älska våra hängande soliflores. Dessa miniatyrvaser kan hängas på väggen eller från taket och låter dig leka med utrymme och volym för en luftig, poetisk blomstervisning.

Utnyttja våra erbjudanden och köp dina vaser och soliflores online till bästa pris

Vi strävar efter att erbjuda dig ett brett urval av kvalitetsvaser och soliflores till överkomliga priser. Tack vare vårt rigorösa urval av produkter och våra partnerskap med pålitliga leverantörer kan vi garantera dig attraktiva, långvariga föremål utan att kompromissa med budgeten.

  • Kolla in våra regelbundet uppdaterade kampanjerbjudanden så att du kan dra nytta av de bästa rabatterna på dina favoritvaser och soliflores.
  • Få gratis leverans på en stor del av vår katalog för att njuta av våra billiga dekorationsprodukter ännu mer enkelt.
  • Ta hjälp av vår lyhörda och tillgängliga kundtjänst som hjälper dig att göra ditt val och svarar på alla dina frågor om våra vaser och soliflores.

Så vänta inte längre! Bläddra i vårt urval av vaser och soliflores och unna dig online shopping till bästa pris för heminredning som är både trendig och prisvärd.