Affischer och trendiga affischer : Ge liv åt dina väggar för en unik dekoration

I vår strävan att skapa en inredning som speglar vem vi är har posters och trendiga posters blivit oumbärliga inredningsaccessoarer. De tillför den personliga, eleganta touch som gör hela skillnaden. Här hittar du ett urval av posters som passar alla smaker och stilar.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ett brett utbud av mönster och färger för att förbättra din inredning

Vi har samlat de bästa kreationerna från konstnärer över hela världen för att erbjuda dig ett brett utbud av posters och affischer. Oavsett om du gillar rogivande landskap eller affischer med inspirerande budskap finns det något för alla. Vill du ge din inredning lite karaktär? Välj en typografisk affisch eller en modern grafisk illustration. Vi har också valt ut konstverk för målnings- och fotoentusiaster, samt barnposters för att skapa en charmig och stimulerande värld i dina små sovrum.

Starka färger och djärva mönster

Om du vill lysa upp ditt hem med färgklickar och originella mönster är våra trendiga posters och affischer precis vad du letar efter. Våga mixa och matcha och skapa en unik atmosfär i ditt vardagsrum, kök eller kontor med färgglada posters och slående mönster.

Blommiga motiv och rogivande landskap

För dig som vill skapa en oas av lugn och ro hemma är våra posters och affischer med blommotiv och rogivande landskap perfekta. Låt dig förföras av skönheten i dessa verk och skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär i ditt hem.

Gör din inredning personlig med posters med tema

Vi har också funderat på att erbjuda dig posters och posters med tema, så att alla kan uttrycka sin personlighet och sina passioner genom sin inredning. Filmfantaster, sportfans, djurälskare eller musikfans, det finns något för alla!

Kultfilmer och serier

Upptäck vårt urval av affischer tillägnade kultfilmer och TV-serier som har präglat film- och TV-historienvision. Häng stolt upp dina favorithjältar på väggarna och förvandla ditt hem till ett riktigt tempel för den sjunde konsten.

Sport och äventyr

För fans av spänning och äventyr erbjuder vi också en rad sportaffischer. Oavsett om du gillar fotboll, surfing eller klättring kommer våra verk att ge ditt hem en dynamisk och inspirerande touch.

Format som passar dig och ditt utrymme

Vi är medvetna om att varje interiör är unik och erbjuder därför ett brett utbud av format för våra posters och trendiga posters. Från det lilla A5-formatet som är perfekt för att dekorera ett kontorshörn eller en hylla, till den stora 70x100 cm affischen som kommer att se bra ut på en tom vägg, du kommer säkert att hitta det format som bäst passar din inredning.

Standardformat

Våra affischer finns i följande standardformat:

 • A5 (14,8 x 21 cm)
 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A3 (29,7 x 42 cm)
 • A2 (42 x 59,4 cm)

Särskilda format

För att bäst passa dina behov och ditt utrymme finns vissa av våra affischer även i specialformat som t.ex:

 • 40 x 50 cm
 • 50 x 70 cm
 • 60 x 80 cm
 • 70 x 100 cm

Så gå vidare och upptäck vårt urval av posters och trendiga posters för att förbättra din inredning och skapa en interiör som speglar din personlighet!