Trendiga tapeter, non-woven, vinyl, panorama och autres

När det gäller inredning är tapeter avgörande för att förändra atmosfären i ett rum och ge liv åt dina väggar. Oavsett om du letar efter non-woven, vinyl eller panoramatapet erbjuder vår butik ett brett urval av mönster för att tillfredsställa alla dina önskemål. Upptäck de senaste tapettrenderna och få alla idéer du behöver för att förbättra din interiör.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2

Non-woven tapeter: bekväma och lätta att sätta upp

Non-woven tapeter är perfekta för dem som letar efter en väggbeklädnad som kombinerar komfort och enkel installation. Dessa tapeter är tillverkade av textilfibrer och cellulosa, har utmärkt motståndskraft och är mycket lätta att sätta upp tack vare sin non-woven-baksida. Dessutom finns de i en mängd olika mönster och färger, vilket gör att du kan skapa både klassiska och moderna inredningar.

Fördelarna med non-woven tapeter

 • Lätt att sätta upp: Tack vare sin non-woven-baksida är non-woven-tapeter lätta att sätta upp och rapide. Klistra bara fast tapeten direkt på väggen och applicera sedan tapeten, utan någon blötläggningstid.
 • Motståndskraft: Non-woven tapeter är mycket motståndskraftiga och kommer inte att rivas under installationen. Detta gör dem särskilt lämpliga för rum med mycket trafik eller skadade väggar.
 • Komfort: Med sin sammansättning av textilfibrer och cellulosa erbjuder non-woven tapeter bra termisk och akustisk isolering, vilket bidrar till komforten i ditt hem.

Vinyltapeter: robusta och lätta att underhålla

Vinyltapeter är extremt populära för sin hållbarhet och enkla underhåll. Dessa väggbeklädnader är belagda med ett PVC-skikt som gör dem extremt slitstarka och lätta att rengöra med en fuktig trasa. Perfekt för fuktiga rum som badrum eller kök, vinyltapet är också perfekt för barnrum eller områden som är utsatta för fläckar och stänk.

Fördelarna med vinyltapet

 • Motståndskraft: Tack vare sin PVC-beläggning är vinyltapeter särskilt motståndskraftiga mot stötar, repor och fukt. Den är därför idealisk för rum som utsätts för stora mekaniska eller klimatmässiga påfrestningar.
 • Lätt att underhålla: Vinyltapet är mycket lätt att rengöra, vilket gör den idealisk för rum där hygien är viktigt, till exempel kök och badrum.
 • Många olika mönster : Vinyltapeter finns i ett brett utbud av mönster, från de mest klassiska till de djärvaste. Du kommer att hitta den design som perfekt matchar din stil och dina önskemål.

Panoramatapeter: resa till hjärtat av hisnande landskap

Panoramatapeter är det perfekta sättet att ge ditt hem en riktig touch av flykt. Dessa tapeter avbildar magnifika landskap och erbjuder en hisnande utsikt över naturliga eller urbana scener, så att du kan resa utan att lämna ditt hem. Tack vare sina generösa mått skapar panoramatapeter en uppslukande och exotisk atmosfär som kommer att vara en sensation för dina gäster.

Låt dig förföras av skönheten i panoramatapeter

 • En förändring av landskapet: Panoramatapeter kastar dig in i extraordinära landskap och inbjuder dig att dagdrömma och fly. Dina väggar blir verkliga konstverk som förhöjer din inredning.
 • Garanterad wow-faktor: Tack vare sitt XXL-format är panoramatapeter ett omedelbart blickfång och skapar ett intryck av storhet i alla rum. Så de är perfekta för att lägga till en touch av originalitet i ditt hem.
 • Lätt att sätta upp: Panoramatapeterna består av numrerade remsor och är mycket lätta att sätta upp genom att följa den angivna ordningen. Så att du snabbt kan njuta av din nya inredning.

Vänta inte längre med att upptäcka vårt urval av trendiga non-woven-, vinyl- och panoramatapeter. Besök vår butik eller surfa in på vår hemsida för att hitta den perfekta tapeten för ditt hem och ge din väggdekoration nytt liv.