Förvandla ditt hem med en väggmålning av canvas och design

Vill du lägga till en touch av elegans och modernitet i ditt hem? Välj en canvas och en väggmonterad designbild, den perfekta lösningen för att personifiera ditt vardagsrum till en lägre kostnad. Vi erbjuder ett brett urval av tavlor och canvastavlor som passar alla smaker och inredningsstilar.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fördelarna med en designad väggmålning

En design väggmålning är ett viktigt element för att förbättra dina väggar och ge karaktär åt din inredning. Här är bara några av fördelarna:

 • Skräddarsydd:Designbilder och dukar finns i en mängd olika mönster, färger och format. Så du kan välja den som bäst passar din stil och den atmosfär du vill skapa.
 • Lätt att installera: Till skillnad frånautres typer av väggdekorationer är designbilder och canvaser mycket lätta att installera. Allt du vanligtvis behöver göra är att fästa ett upphängningssystem på baksidan av bilden och hänga upp den på väggen.
 • Avancerat pris: Priset på en designbild eller duk är ofta lägre än för mer traditionellaautres dekorativa föremål. Detta gör att du kan lägga till en touch av originalitet i din inredning utan att spendera för mycket.

Hur väljer du din designväggmålning?

För att välja rätt design väggkonst, är det viktigt att ta hänsyn till flera kriterier:

 • Det tillgängliga utrymmet: Innan du väljer en bild eller duk, mät det tillgängliga utrymmet på din vägg. På så sätt kan du bestämma den perfekta storleken för ditt konstverk future.
 • Inredningsstil: Designmålningar och dukar finns i en mängd olika stilar, från modern till minimalistisk till vintage. Se till att du väljer en modell som matchar resten av din inredning.
 • Din personliga smak: Slutligen, glöm inte att ta hänsyn till dina konst- och designpreferenser. Vissa människor gillar abstrakta verk medan andraautres föredrar representativa eller figurativa målningar. Så ta dig tid att fundera på vad du gillar innan du gör ditt val.

De olika konstnärliga teknikerna

Det finns flera konstnärliga tekniker som används för att skapa designmålningar :

 1. Oljemålning: Denna traditionella teknik erbjuder en rikedom av färger och texturer. Oljemålningar är ofta dyrare än de som tillverkas medautres tekniker.
 2. Akrylfärg: Akrylfärg är en modernare teknik som kan användas för att skapa konstverk med livfulla, motståndskraftiga färger. Den torkar snabbt och är i allmänhet billigare än oljefärg.
 3. Canvastryck: Denna teknik innebär att en digital bild trycks direkt på en bomulls- eller linneduk. Detta ger en mycket naturtrogen återgivning och livfulla färger.

Underhåll och skydd av din designväggkonst

För att bevara glansen i din toile et tableau déco design mural över tid är det viktigt att följa några enkla underhållsregler:

 • Undvik att utsätta din målning för direkt solljus eller extrema temperaturer. UV-strålar och temperaturvariationer kan skada duken och färgerna.
 • Rengör målningen regelbundet med en mjuk, torr trasa för att avlägsna damm och smuts som kan ha samlats. Använd aldrig kemikalier eller vatten för att rengöra en målning.
 • Beroende på vilken typ av upphängning som används, kom ihåg att regelbundet kontrollera att din målning är ordentligt upphängd på väggen. Vissa fästen kan lossna med tiden och leda till att tavlan faller ner.

Ytterligare tillbehör för att förbättra din målning

För att få ut det mesta av din design väggmålning, kan du också överväga att lägga till några tillbehör:

 1. En ram: En vacker ram kan förhöja din målning och ge din inredning en riktig cachet. Välj en modell som matchar målningens stil och stilen i ditt rum.
 2. Lämplig belysning: För att få fram färgerna och texturerna i din målning bör du överväga att installera lämplig belysning. Det kan vara en vägglampa, en spotlight eller till och med en bordslampa nära målningen.
 3. Matchande dekorativa föremål: Slutligen, tveka inte att komplettera din dekoration med föremål som matchar målningen, t.ex. kuddar, vaser eller mattor. De kommer att skapa en harmonisk atmosfär och locka blicken mot ditt konstverk.

Kort sagt, en målning och en designväggkonst är viktiga element för att ge ditt hem en touch av originalitet och modernitet. Ta dig tid att välja ditt konstverk noggrant efter din smak och det tillgängliga utrymmet, och ta tillfället i akt att förbättra din inredning med matchande tillbehör!