Upptäck originella och dekorativa väggklockor för ditt hem

Letar du efter en väggklocka som sticker ut från mängden och ger ditt hem en dekorativ touch? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder dig ett brett urval av originella och dekorativa väggklockor som kommer att tillfredsställa alla dina inredningsönskemål. Oavsett om du gillar design, vintage, moderna eller naturliga föremål, har vi den klocka du behöver för att förbättra din bostad.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Olika material för en originell väggklocka

För att välja den perfekta väggklockan för ditt hem är det viktigt att tänka på vilket material den är tillverkad av. Detta kan i hög grad påverka den stil du vill ge ditt utrymme, liksom dess varma, välkomnande känsla.

Trä: ett naturligt valgant

väggklocka i trä är ett utmärkt sätt att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Med en patinerad, åldrad eller grov finish erbjuder träklockor ett autentiskt utseende som är fullt av charm. De kan kombineras med olika inredningsstilar, t.ex. skandinavisk, rustik eller modern.

Metall: för en modern, industriell look

Om du vill ge ditt utrymme en mer modern, urban känsla ska du välja en väggklocka i metall. Med sin eleganta, designade look ger dessa klockor en touch av elegans och modernitet till ditt hem. De finns i olika stilar, från den mest minimalistiska till den mest originella, för att tillfredsställa alla dina dekorativa önskemål.

Välj från vårt urval av originella, dekorativa väggklockor

Vi erbjuder ett brett urval av väggklockor som passar perfekt i alla typer av inredningar, oavsett din smak och dina önskemål. Här är bara några av de toppkategorier som du hittar på vår webbplats:

 • Designklockor: med sina geometriskaom etriska, abstrakta eller konstnärliga former är designklockor idealiska för dem som letar efter en unik och originell pjäs för att klä upp sina väggar.
 • Klockor vintage : Fans av retro och nostalgi, välj en vintage klocka som ger en touch av äkthet och charm till ditt utrymme.
 • Kontemporära klockor : sobra och rena, moderna klockor är perfekta för moderna, minimalistiska interiörer.
 • Naturklockor: för en zen och avkopplande atmosfär, välj en väggklocka tillverkad av trä, bambu eller till och med natursten.

Några tips för att välja din ursprungliga, dekorativa väggklocka

För att hitta den perfekta klockan för ditt hem, tänk på följande element:

 1. Storlek: se till att du väljer en klocka som passar storleken på ditt rum och det tillgängliga utrymmet på väggen. En klocka som är för stor kan snabbt se rörig ut, medan en som är för liten sannolikt kommer att gå obemärkt förbi.
 2. Färger: Välj nyanser som smälter in i din befintliga inredning samtidigt som du tillför en touch av originalitet. Tveka inte att välja ljusa eller kontrasterande toner för att skapa en intressant visuell effekt.
 3. Stilen: beroende på din smak och stilen i ditt hem, välj en väggklocka som matchar den atmosfär du vill skapa. Oavsett om det är design, vintage, modernt eller naturligt, unna dig en klocka som speglar din personlighet.

Unna dig en originell och dekorativ väggklocka för att förhöja ditt hem

Vänta inte längre med att köpa en av våra originella och dekorativa väggklockor! Med dem kan du inreda och personifiera din bostad med smak och kreativitet. Vårt breda urval av stilar, material och mönster kommer att tillfredsställa alla dina inredningsönskemål, för en interiör som är både elegantgant och originell. Förlita dig på vår expertis för att erbjuda dig en högkvalitativ väggklocka som kombinerar estetik och funktionalitet.