Strykjärn och ångsystem till bästa pris

Om du är ute efter att köpa ett nytt strykjärn eller ångstrykjärn behöver du inte leta längre. Vår e-handelssajt erbjuder dig ett brett urval av produkter för att ta hand om din tvätt snabbt och effektivt. Kolla in våra bästa erbjudanden för onlineshopping till bästa pris.

Fler filter

Fallande ordning

Varför välja ett strykjärn eller en ånggenerator?

Strykjärn och ångstrykjärn är två kraftfulla lösningar för att få bort veck och hålla dina kläder fräscha och fräscha. Vanliga strykjärn är idealiska för små utrymmen och begränsade budgetar, medan de mer kraftfulla ånggeneratorerna passar bättre för stora familjer och de som har många kläder att stryka.

Strykjärn: enkelhet och mångsidighet

Ett strykjärn är ett måste för linnevård. Värmen och ångan som det alstrar tar bort skrynklor på alla typer av tyger. Det är enkelt att använda, allt du behöver göra är att fylla vattentanken, ställa in lämplig temperatur och köra strykjärnet över kläderna som ligger utspridda på en strykbräda. Dessutom har vissa modeller extrafunktioner som utjämning vertical, vilket är praktiskt för gardiner eller kläder på galgar.

Ångstrykjärn: kraft och hastighet

Ett ångstrykjärn är en kraftfullare lösning för att bli av med envisa veck. Det har en separat vattentank och en pump som skickar in ånga under tryck i strykjärnet. Denna högtrycksånga tränger in i textilfibrerna snabbare, vilket gör strykningen mer rapide och effektiv. Dessutom säkerställer ånggeneratorn ett konstant ångflöde, perfekt för långa eller frekventa stryksessioner.

Vårt onlineutbud av strykjärn och ångstrykjärn

För att hjälpa dig att göra ditt val har vi valt ut kvalitetsprodukter till de bästa priserna. I vårt sortiment finns modeller från olika märken och med olika funktioner för att passa alla behov och budgetar.

 1. Klassiskt strykjärn: perfekt för små utrymmen och snäva budgetar, det presterar fortfarande bra när det gäller att ta bort veck från dina kläder.
 2. Sladdlöst strykjärn: praktiskt för dem som inte vill bli störda av en elektrisk sladd, denna typ av strykjärn ger stor rörelsefrihet när du stryker.
 3. Strykjärn med utjämningsfunktion vertical: denna funktion jämnar ut textilier direkt på deras stöd, t.ex. gardiner eller kläder på galgar.
 4. Ångstrykjärn: för stora mängder tvätt eller envisa veck är ett ångstrykjärn en högpresterande lösning rapide.

Oavsett vilken modell du väljer garanterar vi konkurrenskraftiga erbjudanden och säker online-shopping. Dessutom kan du dra nytta av våra regelbundna kampanjer för att spara ännu mer!

Tips för att välja rätt strykjärn eller ånggenerator

För att du ska kunna göra rätt val finns det några viktiga kriterier att ta hänsyn till när du gör din jämförelse:

 • Effekt: Ju högre wattal, desto snabbare värms strykjärnet upp och producerar ånga på ett effektivt sätt. Vi rekommenderar minst 1800 W för ett strykjärn, medan en ånggenerator bör ha minst 2200 W.
 • Ångflöde: uttryckt i g/min anger detta mängden ånga som produceras av apparaten. Ett flöde på 30 g/min är tillräckligt för ett strykjärn, medan en ånggenerator bör erbjuda en minimum på 90 g/min.
 • Anti-kalksystem: detta är viktigt för att förlänga livslängden på din apparat och säkerställa optimal ångproduktion. De vanligaste systemen är antikalkpatroner eller självrengörande system.
 • Autonomi: för ånggeneratorer beror autonomin på vattentankens kapacitet. Välj en modell med en kapacitet på minst 1 liter för att undvika att behöva fylla på den för ofta.

Tveka inte att läsa produktbladen och kundrecensionerna på vår webbplats för att jämföra de olika funktionerna och hitta den modell som är bäst för dig.

Gör livet enklare med våra stryktillbehör

För att komplettera din strykutrustning, upptäck vårt utbud avelektriska apparater och tillbehör som är speciellt utformade för att göra denna hushållsuppgift enklare:

 • Strykbrädor: välj en modell som passar ditt strykjärn eller ångstrykjärn, stabil och höjdjusterbar för ökad komfort.
 • Strykbrädesöverdrag: skyddar din strykbräda och ger bättre värme- och ångfördelning för effektivare strykning.
 • Avkalkningsmedel för strykjärn och ångstrykjärn: de tar bort kalkavlagringar i din apparat och förlänger dess livslängd.
 • Utjämningstillbehör vertical: de gör det lättare att stryka skrymmande tyger eller tyger som är svåra att lägga platt på en strykbräda.

Genom att kombinera ett kvalitetsstrykjärn eller ångstrykjärn med rätt tillbehör kan du ta hand om dina kläder effektivt och utan ansträngning. Gör ditt val nu från vårt urval av produkter och dra nytta av de bästa priserna för ett framgångsrikt onlineköp!