Upptäck vårt urval av bordslinne: dukar, bordstabletter och löpare

I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett urval av bordsservetter för att förgylla dina måltider och mottagningar. Du hittar bordsdukar, bordsuppsättningar och bordslöpare i olika stilar, material och storlekar för att passa alla dina behov och önskemål.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bordsdukar : elegans och skydd för ditt bord

bordsduken är ett viktigt element för att klä och skydda ditt bord vid måltiderna. I vår onlinekatalog erbjuder vi ett brett utbud av bordsdukar som passar alla tillfällen:

 • Bomullsdukar: bomullsdukar ger en mjuk och behaglig känsla och är idealiska för vardagsbruk eller för trevliga måltider med familj eller vänner.
 • Linnedukar: Elegant och raffinerad, linnedukar ger en touch av sofistikering till ditt bord. De är perfekta för romantiska middagar eller eleganta utekvällar.
 • Fläckavvisande bordsdukar: praktiska och slitstarka, dessa bordsdukar är behandlade för att förhindra fläckar och gör dem lätta att ta hand om. Perfekt för barnfamiljer eller middagar utomhus.
 • Bordsdukar för engångsbruk : För att spara tid kan du välja bordsdukar för engångsbruk för stora mottagningar. De finns i olika färger och mönster för att matcha din inredning.

Hur väljer jag rätt bordsduk?

För att välja den perfekta bordsduken är det viktigt att ta hänsyn till flera kriterier:

 1. bordets storlek: mät ditt bord exakt för att välja en lämplig bordsduk. För en estetiskt tilltalande finish rekommenderar vi att du räknar med ett fall på ca 20 till 30 cm på varje sida.
 2. Dukens stil: beroende på tillfället och din inredning väljer du en duk med färger, mönster och material som matchar din atmosfär.
 3. skötsel av bordsduken : vissa tyger är lättare att sköta än andraautres. Om du vill hålla strykningen till ett minimum, välj polyester eller fläckresistenta dukar.

Bordstabletter: praktiska och fantasifulla för vardagsbruk

strongPlacemats är perfekta för att ge dina måltider en touch av originalitet och för att effektivt skydda ditt bord. De finns i olika former och material:

 • Tygplacemats: tygplacemats har en mjuk och behaglig känsla, är lätta att sköta och kan matchas med din bordsdukning.
 • Plastunderlägg: Plastunderlägg är fläck- och vattenavvisande och passar perfekt för måltider utomhus eller med barn.
 • Servetter av bambu: För en naturlig och exotisk touch, välj servetter av bambu. De är också miljövänliga och hållbara.

Våra råd om hur du använder dina bordstabletter

Här är några tips för att få ut mesta möjliga av dina bordsunderlägg varje dag:

 1. Se till att du väljer rätt storlek på bordstabletterna för dina tallrikar och ditt bord.
 2. Variera mönster och färger efter säsong, tillfälle eller humör för dagen. Du kan till exempel leka med kontraster eller matcha dina bordstabletter med ditt porslin.
 3. Kom ihåg att tvätta dina bordstabletter regelbundet för att bibehålla deras skönhet och hygien. Tygunderlägg är i allmänhet maskindiskbara, medan plastunderlägg är lätta att rengöra med en svamp.

Bordslöpare: en trendig dekorativ accessoar

bordslöpare är perfekt för att ge din inredning en touch av originalitet och estetik. Den placeras i mitten av bordet och kan användas för sig själv eller som komplement till en bordsduk.

Upptäck vårt breda utbud av bordslöpare i olika stilar:

 • Bordslöpare i tyg : eleganta och raffinerade bordslöpare i tyg finns i ett brett urval av färger och mönster för att passa alla dina önskemål.
 • Hessian bordslöpare: för en rustik och naturlig känsla, välj en bordslöpare i hessian. Detta tillbehör är särskilt lämpligt för måltider champ beings eller bohemiska bröllop.
 • Ljusbordslöpare: originella och festliga, ljusbordslöpare är perfekta för att lysa upp ditt bord under speciella kvällar. De drivs vanligtvis med batteri eller nätström.

Välja och ta hand om din bordslöpare

Här får du några tips om hur du väljer och sköter din bordslöpare:

 1. storleken på bordslöparen bör vara proportionell mot storleken på ditt bord. För ett harmoniskt intryck rekommenderas att bordslöparen är ca 30 cm längre än bordets längd.
 2. harmonisering av färger och mönster är viktigt för att skapa en sammanhängande atmosfär. Du kan matcha din bordslöpare med dina bordstabletter, servetter eller autres dekorationstillbehör.
 3. Slutligen, kom ihåg att tvätta din bordslöpare enligt skötselråden på etiketten. Bordslöpare i tyg kan i allmänhet maskintvättas, medan bordslöpare i hessian bör handtvättas.

Titta gärna igenom vårt urval av bordslinne online för att upptäcka våra kvalitetsdukar, bordstabletter och bordslöpare. I vår butik hittar du garanterat det perfekta bordslinnet som förgyller alla dina måltider och mottagningar.