Lägg till en touch av komfort och stil till din soffa med våra dekorativa kuddar

Som inredningsentusiaster vet vi hur viktigt det är att välja rätt tillbehör för att ge liv åt vår bostad. Det är därför vi har valt ut ett brett utbud av soffkuddar och dekorativa kuddfodral, tillgängliga online för att göra ditt köp enklare. I vår kollektion hittar du modeller i en mängd olika stilar, material och storlekar, för att passa alla smaker och önskemål.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kuddar för varje stil

Våra kuddar är designade för att passa alla inredningar, oavsett om de är moderna, samtida eller klassiska. Vi erbjuder även deco kuddfodral så att du kan byta ut din look så ofta du vill. I vår kollektion hittar du till exempel:

 • Kuddar i linne: De är eleganta och naturliga och ger vardagsrummet en mjuk och varm atmosfär.
 • Kuddar i sammet: synonymt med lyx och komfort, de ger karaktär till dina sittplatser.
 • Dynor med tryck: geometriska, blommiga, etniska etc. mönsterom. Det finns något för alla!
 • Plädkuddar: sobra och tidlösa, de smälter perfekt in med autres elementen i din inredning.

Ett urval av dekorativa kuddfodral för att enkelt uppdatera din inredning

Vill du ändra utseendet på ditt vardagsrum utan att investera i nya möbler? Det är inga problem! Våra deko kuddfodral finns här för att hjälpa dig att förvandla din soffa på ett ögonblick. Tack vare vårt breda urval av modeller kan du :

 • Anpassa din vardagsrumsinredning till årstiderna: välj varma färger och mysiga material på vintern, och föredra fräscha, ljusa nyanser på sommaren.
 • Skapa en tematisk atmosfär: välj till exempel kuddfodral med tropiska motiv för ett exotiskt vardagsrum eller geometriskaom mönster för en skandinavisk stil.
 • Uttryck din personlighet: våga använda originella mönster och djärva kombinationer för att skapa ett rum som speglar din personlighet.

Hur du väljer storlek på dina prydnadskuddar och kuddfodral

Storleken på dina kuddar och kuddfodral är också en viktig faktor. Här är några tips för att se till att du gör rätt val:

 • Harmonisera storlekar: för ett visuellt konsekvent utseende, se till att du väljer kuddar och kuddfodral i liknande storlekar.
 • Leka med volym: Var inte rädd för att blanda kuddar i olika storlekar för att skapa relief och framhäva soffans mysiga effekt.
 • Ta hänsyn till storleken på din soffa: anpassa dina val efter storleken på din sittplats. Välj till exempel mindre kuddar om du har en kompakt soffa, och vice versa.

Våra tips för att matcha dina soffkuddar och dekorativa kuddfodral

För en harmonisk och lyckad inredning är det viktigt att matcha dina kuddar och kuddfodral med resten av din interiör. Här är några idéer som kan vägleda dig:

 • Fokusera på färg: välj kuddar som återspeglar de dominerande nyanserna i ditt vardagsrum, eller tvärtom, välj komplementfärger för att skapa kontrast.
 • Lek med mönster: variera njutningen genom att blanda enfärgade och tryckta kuddar, men se till att hålla en viss konsekvens i stilar och färger.
 • Koordinera medautres dekorativa element: varför inte matcha dina kuddar med dina gardiner, draperier eller mattor för en ännu mer genomarbetad effekt?

Tack vare vårt urval av soffkuddar och dekorativa kuddfodral har du nu allt du behöver för att ge ditt vardagsrum en mysig och trendig känsla. Vänta inte längre med att upptäcka vårt online-sortiment och gör ditt val!