Upptäck billiga täcken för sommar och vinter, för 1 eller 2 personer

I vår strävan efter optimal komfort och lugna nätter är vi ständigt på jakt efter billiga täcken av hög kvalitet. Oavsett årstid, dina värmepreferenser eller storleken på din säng har vi ett stort sortiment av täcken som passar alla smaker och budgetar. Så, utan vidare dröjsmål, upptäck våra sommar- och vintertäcken för 1 eller 2 personer.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sommartäcken: lätthet och friskhet för sköna nätter

Varma sommarnätter kräver lätta täcken som andas för att du ska få en god natts sömn. Vi har valt ut ett sortiment av sommartäcken tillverkade av kvalitetsmaterial som reglerar temperaturen och transporterar bort fukt. Vårt sortiment av sommartäcken inkluderar :

 • Ekologiska bomullstäcken, naturligt allergivänliga och högabsorberande
 • Täcken i syntetfibrer, lätta och enkla att ta hand om
 • Silkestäcken, för en ojämförligt fräsch känsla

Välj ditt sommartäcke efter dina behov

Det är viktigt att ta hänsyn till vissa kriterier när du väljer det sommartäcke som är rätt för dig. Beroende på om du är en person som tenderar att bli varm eller tvärtom lider av nattlig kyla, måste du välja lämpliga täcken. Personer som är känsliga för värme bör välja täcken av syntetfibrer eller silke, medan de som är rädda för kyla föredrar täcken av ekologisk bomull.

Vintertäcken: värme och komfort för mysiga nätter

När kylan kommer är det viktigt att ha ett varmt vintertäcke för sköna och lugna nätter. Därför erbjuder vi ett brett urval av vintertäcken tillverkade av divers och en mängd olika material som garanterar värme och isolering:

 • Täcken av naturdun, med utmärkt loft och bra värmeisolering
 • Ulltäcken, som naturligt reglerar temperaturen och absorberar fukt
 • Täcken av syntetfibrer, som är lätta och fluffiga men ändå ger bra värme.

Hur väljer man sitt vintertäcke?

För att hitta det perfekta vintertäcket är det viktigt att ta hänsyn till dina preferenser när det gäller värme och vilken isoleringsnivå du vill ha. Om du är mer frusen ska du välja ett täcke av naturligt dun eller ull, som ger optimal komfort tack vare sin höga isoleringsförmåga. För den som vill ha måttlig värme är syntetfibertäcken mer lämpliga.

Täcken för 1 eller 2 personer: storlekar som passar alla behov

Oavsett om du sover ensam eller som ett par, har vi också tänkt på dig genom att erbjuda täcken för 1 eller 2 personer. I vårt sortiment hittar du:

 • Enkeltäcken, perfekt för enkelsängar och barn
 • Dubbeltäcken, perfekt för dubbelsängar och par

Tips för att välja rätt storlek på täcket

För att du ska kunna sova lugnt och skönt är det viktigt att välja rätt storlek på täcket. Ta inte bara hänsyn till sängens storlek, utan även till din kroppsform och dina sovvanor. Om du till exempel rör dig mycket under natten kan det vara en bra idé att välja ett täcke som är något större än standardstorleken för att undvika att vissa delar av din kropp durant blottas medan du sover.

Dra nytta av våra attraktiva priser på hela vårt sortiment av täcken

Vi vet att budgeten kan vara ett hinder för att köpa ett nytt täcke. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda dig billiga täcken, utan att göra avkall på kvaliteten. Så oavsett din budget hittar du det täcke som passar dina behov och förväntningar bland vårt urval.

Dra nytta av regelbundna kampanjer på våra täcken

För att se till att du får bästa möjliga pris erbjuder vi regelbundet kampanjer på vårt utbud av täcken. Så tveka inte att besöka vår webbplats regelbundet för att upptäcka våra aktuella erbjudanden och göra ett fynd. Slutligen, för att säkerställa att du är helt nöjd, finns vi alltid till hands för att ge dig råd och hjälpa dig att välja det perfekta täcket för dina behov och budget.