Bord - Matsalsmöbler

Letar du efter ett nytt matsalsbord till ditt vardagsrum? Vill du hitta den perfekta modellen som uppfyller alla dina behov, utan att spränga banken? Då behöver du inte leta längre! I den här kategorin på vår e-handelssajt har vi valt ut de bästa matborden på marknaden. Tack vare vårt stora urval av möbler och våra oslagbara erbjudanden har det aldrig varit enklare eller mer ekonomiskt att köpa online.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Varför välja att köpa ditt matsalsbord online?

Att köpa online har ett antal fördelar. Först och främst sparar du tid: du behöver inte längre besöka butiker för att jämföra modeller och priser. Med bara några klick kan du bläddra i vår katalog, se detaljerade produktblad och till och med läsa åsikter från autres kunder. Dessutom har vår webbplats regelbundet exklusiva kampanjer och rabatter, så att du kan dra nytta av bästa pris möjligt.

Ett brett utbud av matbord för alla smaker

Vi vet att varje hushåll har sina egna behov och krav när det gäller att möblera sitt vardagsrum. Det är därför vi har beslutat att erbjuda dig ett varierat urval av matsalsbord, från de mest klassiska modellerna till de mest designade. Oavsett om du letar efter ett bord i massivt trä för en rustik stil, eller ett bord i glas och stål för en modern inredning, har vi garanterat det rätta bordet för dig.

Hur väljer du ditt matsalsbord?

För att hitta det perfekta bordet måste du ta hänsyn till ett antal kriterier. Här är de viktigaste sakerna att tänka på:

 • Storleken på ditt vardagsrum:Mät det utrymme du har tillgängligt för att rymma bordet och ge tillräckligt med utrymme runt det för att cirkulera och flytta stolarna runt.
 • Antal personer som ska rymmas: beroende på om du bor ensam, som par eller med barn, välj ett bord som är anpassat för det vanliga antalet gäster. Glöm inte familjemåltider eller måltider med vänner: vissa bord kan förlängas för att rymma fler personer då och då.
 • Din inredningsstil: Titta igenom vårt urval och välj en modell som harmoniskt smälter in i din inredning. Material och färger är viktiga för att skapa en trevlig och sammanhängande atmosfär.

Våra råd för att få ut det mesta av ditt nya bord

När du väl har valt ditt matsalsbord och installerat det i ditt hem kommer här några tips för att få ut det mesta av det:

 • Sköt om ditt bord: Följ tillverkarens rekommendationer för rengöring och skydd av ditt bord. Beroende på materialet kan du behöva använda särskilda produkter eller vidta vissa försiktighetsåtgärder (till exempel, placera inte varma rätter direkt på ett glasbord).
 • Olika tillbehör: Tveka inte att byta ut din bordsdekoration regelbundet, med originella bordstabletter, dukar, bordslöpare eller handdukshängare. Detta kommer att förnya atmosfären på din vistelse och ge dig nöje. Upptäck vår kategori för bordsartiklar.
 • Tänk på belysningen: Se till att du har en tillräcklig ljuskälla ovanför bordet, för att skapa en varm atmosfär med vackra ljusarmaturer.

Köp online med förtroende med vår e-handelssajt

Med vårt rigorösa urval av partners och produkter är vi fast beslutna att erbjuda dig en säker och trevlig shoppingupplevelse online. Vår kundtjänst finns till hands för att svara på alla dina frågor före, under och efter ditt köp. Dessutom har våra olika betalnings- och leveransalternativ utformats för att passa dina behov och preferenser. Så vänta inte längre och unna dig dina drömmars matsalsbord till bästa pris!