Parasoll - berså - skuggsegel

I sommar är det många av oss som vill kunna njuta av utomhusvistelsen och samtidigt skydda oss mot solen. Paraplyer, bersåer och skuggsegel är viktiga för att skapa en behaglig skuggig plats i trädgården eller på terrassen. Tveka inte längre och upptäck vårt urval av artiklar som du kan köpa online till bästa pris.

Fler filter

Fallande ordning

Parasoll: flexibelt skydd mot solen

Solskydd är utan tvekan det mest utbredda och populära sättet att skydda sig mot solen. De finns i en rad olika former, storlekar och material för att passa alla budgetar och utomhusutrymmen. De olika typerna av parasoll inkluderar :

 • Det raka parasollet, praktiskt och klassiskt, perfekt för tillfällig användning och lätt att flytta runt,
 • Det förskjutna parasollet erbjuder ett stort område med skugga och 360° rotation för att följa solens bana,
 • Det väggmonterade parasollet, som fästs på väggen och är perfekt för små utrymmen som balkonger.

Parasoll finns också med dukar av polyester, akryl eller till och med Fabric, vilket ger bättre motståndskraft mot dåligt väder och UV-strålar. När du köper parasoll på nätet bör du kontrollera att det medföljer ett skydd för att förlänga parasollets livslängd.

Bersåer: ett skuggigt område som är vänligt och attraktivt

En berså är ett utmärkt val för att skapa en riktigt avkopplande plats i din trädgård, med en stor skuggig yta och en samlingsplats för trevliga stunder med familj eller vänner. Dessutom kan den användas som stöd för stämningsbelysning eller till och med som ställning för vissa utemöbler.

Det finns olika typer av bersåer på marknaden:

 • Självbärande bersåer är enkla att montera och demontera och är idealiska för tillfällig användning,
 • Lutande bersåer, som fästs mot en vägg och är perfekta för små utrymmen,
 • Pergolor, mer robusta och hållbara, avsedda för permanent installation.

Beroende på budget och behov kan du välja en berså i aluminium, stål eller trä. Taken kan vara gjorda av canvas, polykarbonat eller till och med smidesjärn för ett mer attraktivt utseende.

Skuggsegel: en originell designlösning

För dem som vill lägga till en touch av originalitet till sitt utomhusutrymme är ett skuggsegel ett utmärkt alternativ. Det består av ett tyg som spänns mellan flera fästpunkter, vilket skapar ett skuggigt och luftigt utrymme.

Skuggsegel erbjuder en mängd fördelar:

 • En elegant, modern design,
 • Enkel installation och rapide,
 • Ett brett urval av former, storlekar och färger för att passa alla stilar.

När du köper ditt solsegel online, kom ihåg att kontrollera att tyget är anti-UV och vattenavvisande för att garantera optimalt skydd mot sol och regn.

Hur väljer man rätt solskydd?

För att göra rätt val bland dessa olika lösningar är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika behov och konfigurationen av ditt utomhusutrymme. Här är några tips som kan hjälpa dig:

 1. Bestäm hur stor yta som ska skyddas från solen och ta hänsyn till hur rörlig skuggan är under dagen,
 2. Bedöm dina behov när det gäller väder- och UV-beständighet, särskilt om du bor i en särskilt solig eller blåsig region,
 3. Ta hänsyn till estetiken och stilen i din trädgård eller terrass för att välja det solskydd som bäst smälter in i omgivningen.

Genom att följa dessa råd kommer du att kunna välja den lösning som bäst passar dina behov och njuta av din utomhusmiljö med fullständig sinnesro.

Köpa online till bästa pris: våra tips

För att göra det bästa möjliga köpet, här är några tips för att hitta parasoller, bersåer och skuggsegel till de bästa priserna:

 • Jämför erbjudanden på olika e-handelssajter för att dra nytta av de bästa rabatterna och kampanjerna,
 • Läs kundrecensioner för att kontrollera produktens kvalitet och kundservice,
 • Tveka inte att vänta på reaperioder eller privata försäljningar för att dra nytta av låga priser.

Genom att ta dig tid att jämföra erbjudanden noggrant och vara uppmärksam på möjligheter kommer du att kunna köpa ditt parasoll, berså eller skuggsegel online till bästa pris.