Trädgårdsmöbler

Drömmer du om en trädgård eller terrass som är utformad med smak och komfort i åtanke? Letar du efter de bästa möblerna, lounge- och trädgårdsmöblerna för att få ut det mesta av dina utomhusutrymmen? Du behöver inte leta längre, vi har valt ut ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till attraktiva priser. Upptäck vårt sortiment nu och gör ditt val med fullständig sinnesro.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ett brett utbud av trädgårdsmöbler för alla smaker och budgetar

Vi erbjuder ett brett urval av utemöbler, från kompletta trädgårdsmöbelset till unika delar, så att du enkelt kan hitta det som bäst passar dina behov. Här är bara några exempel på produkter som finns att köpa online:

 • Kompletta trädgårdssviter: perfekt för att underhålla familj och vänner, välj en uppsättning med bord, stolar, fåtöljer och ibland även en soffa, beroende på dina preferenser.
 • Trädgårdsbord: välj bland våra runda, ovala, fyrkantiga eller rektangulära bord i trä, metall eller vävd harts för att skapa en vänlig och elegant plats på din terrass.
 • Trädgårdsstolar och fåtöljer: våra bekväma och slitstarka sittmöbler för utomhusbruk finns i en rad olika material och utföranden för att passa alla inredningsstilar.
 • Solstolar, solstolar och hängmattor: koppla av och varva ner med dessa viktiga artiklar, så att du kan njuta av det varma vädret i lugn och ro.
 • Parasoll, pergolor och skuggsegel: skydda dig mot solen och skapa en sval och behaglig plats med våra skugglösningar som är skräddarsydda efter dina behov.

Ett brett urval av material och ytbehandlingar för dina trädgårdsmöbler

Beroende på din smak och hur du vill använda dina trädgårdsmöbler kan du välja mellan olika material och ytbehandlingar. Här är bara några exempel:

 1. Trä: naturligt och varmt, trä är ett säkert kort för utemöbler. Det kräver dock regelbundet underhåll för att behålla sitt ursprungliga utseendeorigine.
 2. Metall: lätt och robust, metall ger en modern touch till dina trädgårdsmöbler. Den kan målas i en rad olika färger för att matcha din inredning.
 3. Vävd harts: Vävd harts imiterar utseendet på rotting och är särskilt populärt för sin hållbarhet och enkla underhåll. Det är perfekt väderbeständigt och kräver ingen särskild behandling.
 4. Textil: för bekväma stolar och solstolar, välj textilsitsar. Dynorna är ofta avtagbara och tvättbara, vilket gör dem lätta att ta hand om.

Våra råd för att välja rätt trädgårdsmöbler

Här är några praktiska tips som hjälper dig att göra rätt val i vårt sortiment av trädgårdsmöbler:

 • Tänk på det utrymme du har tillgängligt: mät din terrass eller trädgård innan du köper dina möbler, för att se till att de passar harmoniskt in i ditt utomhusutrymme.
 • Tänk på hur du kommer att använda dina trädgårdsmöbler: om du planerar att tillbringa långa timmar med att koppla av där, vill du ha bekväma sittplatser och material av hög kvalitet.
 • Välj lättskötta möbler: trädgårdsmöbler utsätts för väder och vind och blir snabbt smutsiga. Välj därför slitstarka material som är lätta att rengöra.
 • Tänk på estetiken i ditt uterum: välj möbler som matchar stilen på ditt hus och din trädgård för att skapa en sammanhängande, trevlig atmosfär.

Utnyttja våra erbjudanden och tjänster för att köpa online till bästa pris

Förutom kvaliteten på vårt produktutbud erbjuder vi dig också en rad tjänster och fördelar som gör ditt onlineköp enklare:

 • Attraktiva priser: vi förhandlar med våra leverantörer för att erbjuda dig de bästa priserna på vårt sortiment av möbler, lounge- och trädgårdsmöbler.
 • Leverans rapide: tack vare vårt nätverk av logistikpartners kan vi garantera effektiv och säker leverans av dina beställningar så snabbt som möjligt.
 • Kundtjänst till din tjänst: om du behöver hjälp eller råd med att välja dina utemöbler, tveka inte att kontakta vårt team av experter via telefon eller e-post.

Så vänta inte längre med att skapa din drömträdgård med vårt urval av möbler, vardagsrum och trädgårdsmöbler! Lita på vår expertis och dra nytta av våra specialerbjudanden för att köpa online till bästa pris.