De bästa erbjudandena på bestick och hushållsartiklar till låga priser online

Upptäck vårt urval av billiga bords- och hushållsbestick, så att du kan utrusta ditt kök med kvalitetsprodukter utan att det kostar skjortan. Du kan enkelt handla online och dra nytta av våra exceptionella kampanjer.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Upptäck vårt utbud av bestick till låga priser

Vi har sammanställt ett brett utbud av bordsbestick för dig, från de mest klassiska till de mest moderna, för att uppfylla alla dina önskemål och behov. Oavsett om du letar efter skedar, gafflar, knivar eller salladsbestick hittar du modeller här som är perfekta för ditt kök och din inredning.

Skedar, gafflar och knivar: det viktigaste

I vår kollektion finns även specifika bestick som kaffeskedar, stek-knivar och gafflarteau. De material som används är av högsta kvalitet: rostfritt stål, slitstark plast och till och med trä för en ekologisk och hållbar kant. Vi ser också till att ytbehandlingen är oöverträffad för daglig användning i ditt hem.

Bestick och bordstillbehör

Och missa inte vårt sortiment av serveringsbestick, som gör att du kan presentera och servera dina rätter med elegans. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för nöjet att duka ett vackert bord varje dag, här hittar du olika uppsättningar av skedar, gafflar och tänger för alla typer av rätter: kött, fisk, sallader, ost, etc.

Välj bland våra prisvärda bestickset

För ett smart, ekonomiskt köp, överväg våra billiga bestickset, som kombinerar flera bestick i ett enda set. Du kan utrusta ditt bord på ett harmoniskt och enhetligt sätt, samtidigt som du sparar pengar på att köpa varje bestick separat.

Klassiska eller moderna bestickset som passar din smak

Våra bestickset finns i en rad olika stilar för att matcha inredningen i din matsal eller ditt kök. Fans av traditionell design kommer att välja modeller med mjuka, rundade former, medan fans av minimalism kommer att välja rena, geometriska linjerom.

Komponenter som passar dina behov

Beroende på modell innehåller våra bestickset mellan 16 och 48 delar, för att passa både små familjemåltider och storskaliga mottagningar. Du kan välja kompletta set som innehåller alla typer av bestick, eller välja sortiment som är specialiserade på serveringstillbehör.

Köpa online: enkelhet och säkerhet

Vänta inte längre med att dra nytta av våra exceptionella erbjudanden och gör ditt köp online nu. Du får hemleverans och kan betala helt tryggt tack vare vårt säkra betalningssystem. Dessutom gör vi det till en hederssak point att erbjuda oklanderlig kundservice för att hjälpa dig med ditt köp och svara på alla dina frågor.

Regelbundna kampanjer och rabatter

Vårt urval av billiga bestick uppdateras regelbundet med nya produkter och exklusiva kampanjer. Tveka inte att komma tillbaka till vår webbplats ofta för att upptäcka de senaste produkterna och få bra erbjudanden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För att vara säker på att du inte missar något av våra specialerbjudanden och för att få information när nya artiklar anländer, registrera dig för vårt nyhetsbrev. Du får våra bästa kampanjer direkt till din inkorg och kan dra nytta av ytterligare rabatter på ditt köp av billiga bestick och hushållsartiklar.

  • Kök : Utrusta ditt kök med kvalitetsbestick till låga priser
  • Hem : Harmonisera din inredning med matchande bestick
  • Välj : hitta den modell som passar dig från vårt breda urval
  • Hus : spara pengar genom att köpa kompletta bestickset
  • Bestick : upptäck vårt utbud av skedar, gafflar, knivar och bordstillbehör

För att ge ditt bord stil och imponera på dina gäster under måltiderna, tveka inte längre och välj från vårt urval av billiga bordsbestick och hushållsartiklar. Med våra exklusiva erbjudanden kommer du att kunna utrusta ditt kök med smak utan att göra avkall på kvaliteten.