Dekorativ bricka & serveringsbricka i originaldesign för interiör: Försköna ditt hem

Förvandla dina stunder av avkoppling och samvaro till riktiga njutningsstunder med original design dekorativa brickor och serveringsbrickor för interiörer. Vi har valt ut en rad brickor med unika, moderna och eleganta former som kommer att passa perfekt in i din värld. De kommer snabbt att bli mittpunkten i din inredning och göra ditt dagliga liv enklare.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De olika stilarna på brickor med originaldesign

När det gäller dekoration har alla sin egen smak och sina egna önskemål. Det är därför vi har valt att erbjuda dig en mängd olika modeller av originaldesignbrickor som kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Här är några exempel:

 • Den grafiska brickan: Med sina rena, moderna linjer är den grafiska brickan idealisk för att ge din inredning en touch av originalitet. Dess geom etriska former och minimalistiska stil är perfekta för fans av modern design.
 • Brickan vintage: Ta med dig det förflutnas charm in i ditt hem med den här brickan med retro-motiv och varma färger. Den kommer att ge en känsla av elegans och nostalgi till din inredning.
 • Den etniska brickan: Låt dig förföras av exotism och influenser från andra håll med den här brickan i naturliga nyanser och etniska motiv. Den kommer att ge ditt hem en varm och exotisk atmosfär.
 • Den konstnärliga brickan: Förvandla ditt vardagsrum till ett riktigt konstgalleri med den här brickan i abstrakta former och klara färger. Ett unikt föremål som garanterat kommer att väcka beundran hos dina gäster.

Hitta den perfekta serveringsbrickan för ditt hem

Förutom att vara riktiga dekorativa föremål är våra brickor också utformade för att göra livet enklare när du kopplar av eller tar emot gäster. Här är någranyckelfunktioner som du hittar på våra olika modeller:

 • Bricka med handtag: Gör det enklare att transportera dina drycker och snacks med dessa brickor som är utrustade med ergonomiska handtag. Praktiska och attraktiva, de kommer snabbt att bli oumbärliga.
 • Bricka med ben: Unna dig en välförtjänt stund av avkoppling genom att äta frukost i sängen på denna bricka med infällbara ben. Detta förvandlar den till ett litet sidobord när du behöver det.
 • Multifunktionell bricka: Med sina integrerade fack kan du förvara och presentera dina glas, flaskor och autres serveringsredskap på ett vackert sätt. Den kommer att bli en verklig tillgång vid dina aperitifer med vänner.

Valet av material för din original designbricka & serveringsbricka

Våra brickor är designade i en mängd olika material för att passa alla inredningsbehov och stilar:

 1. Trä: Trä är ett varmt och ädelt material som passar lika bra i traditionella inredningar som i modernare miljöer. Med sitt naturliga, autentiska utseende ger det en touch av elegans till din inredning.
 2. Metal: Metall är mycket modernt och passar perfekt för att skapa en industriell eller modern atmosfär. Den erbjuder också stor styrka och hållbarhet, vilket gör den till ett klokt val för daglig användning.
 3. gant Glas: Elegant och raffinerat, glas låter dig leka med ljus och reflektioner för att förbättra din interiör. Dess enkla underhåll och värmebeständighet gör det till ett populärt material för serveringsbrickor.
 4. Keramik: Med sina klara färger och originella mönster är keramik perfekt för att ge din inredning en touch av originalitet. Den är också mycket tålig mot stötar och repor.

Anpassningsbara brickor för en unik gåva

Vill du ge bort en originell och trendig present? Våra dekorativa brickor och serveringsbrickor i originaldesign kan anpassas för att passa mottagarens smak och preferenser. Du kan välja mellan en rad olika mönster, färger och material för att skapa en unik och minnesvärd gåva.

Anta trenden med dekorativa brickor och serveringsbrickor i originaldesign för inredningen

Varför inte satsa på en dekorationsbricka i originaldesign eller en serveringsbricka som kombinerar praktik och estetik? Oavsett dina behov och önskemål inbjuder vi dig att komma och upptäcka vårt urval av varierade och eleganta modeller för att förbättra din interiör. Vänta inte längre och låt dig förföras av dessa föremål som är lika vackra som de är användbara!