Skapa en unik atmosfär med originell designservis - köp online

Letar du efter original designer porslin för att förbättra din dukning? Du hittar allt du behöver på vår e-handelsplattform! Som specialister på bordsserviser erbjuder vi dig ett brett utbud av kvalitetsartiklar. Oavsett om du vill utrusta ditt kök eller ge bort en originell present, låt dig frestas av våra kreationer.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Design och originalservis: för alla tillfällen

Här hittar du kollektioner av design och originalservis som passar alla dina önskemål och alla speciella tillfällen i ditt liv. Bjud in familj och vänner runt ett vackert dukat bord med våra unika delar:

 • För en gemytlig måltid med vänner, välj färgglada, udda porslin som sätter tonen redan från aperitifen.
 • För en romantisk middag väljer du fint, raffinerat porslin med eleganta, diskreta mönster.
 • Och för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagar eller jul, tveka inte att imponera på dina gäster med exceptionella, lyxiga delar.

Våra favoriter för originell designservis

Här är några av de populäraste artiklarna på vår e-handelssajt:

 • Tallrikar med geometriska formerom och grafiska mönster, för en modern och elegant lookgant .
 • Skålar och koppar med prickar eller djurformer, perfekt för att lysa upp frukostbordet.
 • Originella serveringsfat, t.ex. brickor i rått trä eller designade fruktkorgar, kommer säkert att bli en hit på dina mottagningar.
 • Placeringsunderlägg i linnelakan, praktiska och attraktiva med sina naturliga färger och trendiga tryck.

Utmärkt kvalitet för din dukning

Vi har ett nära samarbete med hantverkare och designers som är kända för sin expertis och kreativitet. Därför kan vi garantera dig original designer tableware av högsta kvalitet, tillverkad av ädla och hållbara material. Lergods, porslin, glas, stengods: alla material som sublimerats av våra kreatörer för att erbjuda dig ett komplett sortiment av föremål som kombinerar estetik och funktionalitet.

Vårt engagemang för miljön

Eftersom miljön ligger oss varmt om hjärtat föredrar vi också produkter som tillverkats på ett ansvarsfullt sätt med respekt för naturresurserna. På vår e-handelssajt hittar du certifierat ekologiskt porslin, föremål tillverkade av återvunnet material och skapelser från den cirkulära ekonomin.

Onlineshopping: en enkel och säker upplevelse

För att göra ditt liv enklare har vi skapat en enkel och intuitiv process för online-shopping:

 1. Välj de produkter du vill ha från vårt sortiment av designade bordsserviser.
 2. Lägg dem i din varukorg och bekräfta din beställning.
 3. Gör din betalning helt säkert tack vare vårt datakrypteringssystem.
 4. Ta emot ditt paket snabbt hemma eller på point, med möjlighet att spåra det i realtid.

Kundtjänst till din tjänst

Om du behöver råd eller ytterligare information, tveka inte att kontakta vårt team av experter. Vi hjälper dig gärna att välja den original designer tableware som perfekt matchar dina förväntningar och förhöjer din dukning.

Våra skötseltips för att hålla din servis vacker

För att säkerställa att din servis behåller sin glans och sina färger över tid är det viktigt att följa några skötselråd:

 • Diska de ömtåligaste föremålen för hand med en mjuk, icke-slipande svamp.
 • Om du använder diskmaskin, se till att du separerar de olika typerna av material och respektera den disktemperatur som rekommenderas av tillverkaren.
 • Undvik värmechock genom att inte plötsligt växla från en extrem temperatur till en annan (ta t.ex. inte ut en varm maträtt ur ugnen och kasta den omedelbart i kallt vatten).
 • För att undvika repor bör du förvara porslinet omsorgsfullt och undvika att stapla för många föremål på varandra autres.

Med dessa enkla åtgärder kan du förlänga livslängden på din original designservis, samtidigt som du bevarar dess estetiska utseende och ursprungliga kvalitet.