Upptäck de senaste weekendbagarna för ett lyckat onlineköp

Letar du efter en praktisk men ändå snygg weekendväska för dina fredagskvällar? Då behöver du inte leta längre! Vi har valt ut de bästa modellerna av resväskor, duffelväskor och sportväskor som du kan köpa online till bästa pris. Följ vår guide för att välja den perfekta väskan som uppfyller alla dina krav

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kriterier att ta hänsyn till vid val av weekendväska

Med så många olika modeller på marknaden kan det vara svårt att bestämma sig för vilken väska som passar bäst för dina behov. Här är några kriterier som du bör ha i åtanke när du gör ditt köp:

 1. Storlek och volym: Beroende på hur länge du ska stanna och hur mycket saker du vill ta med dig bör du välja en lämplig weekendväska. Modeller med en volym på mellan 30 och 50 liter är i allmänhet tillräckliga för två eller tre dagars utflykter.
 2. Bärkomfort: Välj en väska med förstärkta handtag och en justerbar, avtagbar axelrem för enkel och bekväm bärning.
 3. Material: För en tålig och slitstark väska, välj material som läder, tjock canvas eller högkvalitativ nylon.
 4. Design och finish : En trendig weekendväska har en modern, elegant stilgant, med raffinerade detaljer och omsorgsfull finish. Tveka inte att jämföra modeller för att hitta den som bäst passar din smak och personlighet.
 5. Funktioner: Vissa väskor har särskilda fack för att förvara och skydda dina tillhörigheter (skor, kläder, accessoarer). Andra (autres ) har praktiska ytterfickor för att hålla dina viktigaste saker (nycklar, telefon, sedlar) nära till hands ( port).

Vårt urval av trendiga weekendväskor online

För att hjälpa dig att göra ditt val har vi sammanställt en lista över våra favoriter bland de olika typer av weekendväskor som finns tillgängliga på vår webbplats:

Resväskor

 • Väska i canvas och läder : Denna modell kombinerar robusthet och elegans och är perfekt för dem som letar efter en hållbar, tidlös väska. Den generösa volymen gör att du kan bära med dig alla dina tillhörigheter under en längre weekend.
 • Väskan med hjul : Den här väskan är perfekt för flyg- eller tågresor och erbjuder gott om förvaringsutrymme samtidigt som den är lätt att transportera tack vare hjulen och det infällbara handtaget.

Duffelväskor

 • Duffelväska i canvas : Den här lätta och slitstarka väskan är perfekt för en weekend på landsbygden eller vid havet. Den kompakta storleken gör den lätt att stoppa in i bagageutrymmet på en bil eller under ett tågsäte.
 • Läderduffelväska: Denna eleganta och raffinerade väska tilltalar resenärer som är måna om sitt utseende och inte vill offra stil för praktiska egenskaper. Det rymliga huvudfacket rymmer enkelt kläder, skor och accessoarer.

Sportväskor

 • Den klassiska sportväskan: Med sin sobra design och många förvaringsfickor är den här modellen lika lämplig som session sportväska som court staycation. Den justerbara axelremmen gör den bekväm att bära och passar alla.
 • Sportväska med hjul: För dem som föredrar att rulla sitt bagage snarare än att bära det, erbjuder denna modell med integrerade hjul ett praktiskt och funktionellt alternativ samtidigt som den behåller en sportig och dynamisk look.

Vänta inte längre med att upptäcka vårt urval av trendiga weekendväskor och dra nytta av våra specialerbjudanden för att unna dig den perfekta väskan till bästa pris. Välj från vårt utbud av kvalitetsmodeller och dra nytta av säker leverans på rapide. Med en weekendväska som är skräddarsydd efter dina behov kan du ta det lugnt påesprit och göra det mesta av dina escapader!