Bagage och lädervaror

Letar du efter kvalitetsväskor och tillbehör i läder till oslagbara priser? Då har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder ett brett utbud av väskor, lädervaror och resväskor för att tillgodose alla dina behov. Oavsett om du behöver en trendig handväska, en robust resväska för din nästa resa eller en praktisk ryggsäck för din dagliga pendling, upptäck vårt urval av produkter.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Upptäck vårt varierade universum av modeller och stilar

Vi vet att alla har sin egen smak och sina egna behov när det gäller bagage och lädervaror. Därför har vi samlat ett brett utbud av produkter så att du kan hitta exakt det du letar efter.

Handväskor och kopplingsväskor

En snygg handväska är en viktig accessoar för att komplettera din outfit. Oavsett om du föredrar en stor totebag som rymmer allt du behöver eller en liten axelremsväska som bara rymmer det allra nödvändigaste, hittar du garanterat något som passar dig i vårt urval. Kopplingsväskor är också mycket praktiska för en elegant utekväll eller ett speciellt evenemang.

Ryggsäckar och väskor

Oavsett om du reser i affärer eller privat är en ryggsäck ett måste. Välj bland vårt utbud av funktionella och trendiga ryggsäckar, med fack för bärbara datorer, surfplattor och autres elektroniska enheter. Väskor är perfekta för studenter som behöver praktiskt och organiserat förvaringsutrymme.

Resväskor och resväskor

Om du planerar en resa inom en snar framtid är det viktigt att ha rätt bagage för att transportera dina tillhörigheter på ett säkert sätt. Vi erbjuder ett brett urval av resväskor, från hårda till mjuka, samt praktiska, lätta resväskor för alla dina eskapader.

Kvalitetsmärken och material till låga priser

Vi vet att kvalitet är viktigt när du väljer bagage och läderaccessoarer. Det är därför vi arbetar med varumärken som är kända för sin expertis och höga standard när det gäller material och finish. Men det betyder inte att du måste spendera fortune för att hitta den perfekta produkten! Tack vare våra exceptionella erbjudanden och regelbundna kampanjer kan du njuta av kvalitet utan att det kostar skjortan.

Läder, canvas eller syntet: en stil som passar alla

När det gäller bagage och lädervaror är valet av material viktigt för att garantera hållbarhet och snyggt utseende.

  • Läder är ett ädelt och tåligt material som passar perfekt för handväskor, plånböcker och reseaccessoarer. Det ger en touch av elegans och patineras med tiden för en unik look.
  • Canvas är lätt och praktiskt, perfekt för ryggsäckar eller resväskor. Den behandlas ofta för att bli vattentät och lätt att rengöra.
  • Syntetiska material som nylon eller polyester är ekonomiska och slitstarka. De passar lika bra till resväskor som till vardagsaccessoarer.

Enkel och bekväm online-shopping rapide

För att göra ditt liv enklare gör vi vårt yttersta för att göra din online-shoppingupplevelse trevlig och effektiv. Upptäck våra olika produktkategorier och använd vår sökmotor för att förfina dina resultat enligt dina kriterier (pris, märke, storlek etc.). När du har hittat den perfekta produkten är allt du behöver göra att lägga din beställning med bara några få klick och vänta lugnt på hemleveransen.

Tips och råd för att ta hand om ditt bagage och dina lädervaror

För att förlänga livslängden på dina läderväskor, resväskor och accessoarer är det viktigt att ta hand om dem ordentligt. På vår webbplats hittar du tips och råd om hur du rengör, skyddar och håller dina produkter i gott skick så länge som möjligt.