Nattduksbord - Table de nuit : Köp online till bästa pris

Letar du efter ett sängbord eller nattduksbord till ditt sovrum? Vi har valt ut de bästa produkterna och erbjudandena online för att göra ditt köp enklare samtidigt som du får bäst valuta för pengarna.

Fler filter

Fallande ordning

Förbättra ditt rum med rätt sängbord

Som en viktig del av sovrummets inredning och möbler kännetecknas sängbordrise av deras praktiska och estetiska tilltal. Förutom att du kan förvara dina personliga föremål och ha allt du behöver under natten nära till hands, port ger det också en touch av elegans och förfining till ditt rum. För att möta dina behov och preferenser erbjuder vi ett brett urval av sängbord i en mängd olika stilar:

 • Klassiska nattduksbord
 • Design och moderna nattduksbord
 • Nattduksbord vintage eller industriellt
 • Vägghängda eller väggmonterade nattduksbord
 • Nattduksbord med lådor, nischer eller hyllor

Dra nytta av de bästa online-erbjudandena för att köpa ditt nattduksbord

För att se till att ditt köp går smidigt har vi jämfört de olika online-erbjudandena åt dig. Tack vare vårt urval av möbler är du säker på att hitta det perfekta nattduksbordet till det bästa priset. Dessutom informerar vi dig regelbundet om aktuella kampanjer och rabatter för att optimera din budget.

Säker leverans rapide

Leveransen är en viktig del av ditt onlineköp. När du beställer ett nattduksbord på vår webbplats kan du vara säker på att det kommer att levereras snabbt och säkert till ditt hem. Vi arbetar med professionella och pålitliga transportörer för att garantera en oklanderlig service. I vissa fall är det också möjligt att välja expressleverans om du vill få din produkt snabbt.

Tips för att välja det perfekta sängbordet för ditt sovrum

För att du ska kunna göra rätt val när du shoppar online kommer här några tips som hjälper dig att välja det sängbord som är rätt för dig:

 1. Tänk på måtten på ditt utrymme: mät exakt var du vill placera ditt nattduksbord så att du kan välja en modell vars mått matchar perfekt.
 2. Ta hänsyn till din inredningsstil: ditt nattduksbord ska smälta in harmoniskt i ditt sovrum och komplettera resten av de befintliga möblerna och inredningen. Ta en titt i vår katalog för att upptäcka våra olika sortiment av nattduksbord i olika stilar (klassisk, modern, vintage, industriell, etc.).
 3. Välj ett funktionellt nattduksbord: beroende på dina förvaringsbehov kan du välja en modell med lådor, nischer eller hyllor för att utnyttja det tillgängliga utrymmet på bästa sätt.
 4. Tänk på materialkvaliteten: för att ditt nattduksbord ska vara hållbart och bekvämt att använda bör du välja en modell som är tillverkad av robusta och slitstarka material.

Att välja mellan olika typer av sängbord

För att göra ditt onlineköp enklare har vi listat de olika kategorierna av sängbord:

 • Klassiska sängbord: dessa modeller utmärker sig genom sin tidlösa, eleganta lookgant. De har i allmänhet en eller flera lådor och kan enkelt anpassas till alla inredningsstilar.
 • Design och moderna sängbord: dessa sängbord är idealiska för att ge ditt sovrum en touch av modernitet och originalitet, de är designade med innovativa material och kännetecknas av sina rena linjer.
 • Nattduksbord vintage eller industriellt: för en trendig, autentisk stil, välj ett nattduksbord med en retro- eller industriell look look. Dessa noggrant bearbetade modeller är ofta tillverkade av råa eller väderbitna material.
 • Hängande eller väggmonterade nattduksbord: Om du vill spara golvyta är hängande eller väggmonterade nattduksbord en praktisk och estetisk lösning.
 • Sängbord med lådor, nischer eller hyllor: för att optimera förvaringen av dina personliga tillhörigheter, välj ett sängbord som erbjuder olika förvaringsutrymmen (lådor, nischer, hyllor).

Tack vare vårt urval av produkter och våra råd är vi säkra på att du kommer att hitta det perfekta nattduksbordet för ditt sovrum. Kom tillbaka regelbundet för att se vad som är nytt och få de bästa erbjudandena online!