Vardagsrumsmöbler: Zoom på trendiga konsoler

Konsoler för vardagsrummet är en viktig del av en välplanerad och estetiskt tilltalande inredning. Vår onlinebutik erbjuder ett brett urval av modeller som passar alla smaker och rumskonfigurationer. Ta en titt på våra olika kategorier, från konsolbord och hyllor till hallmöbler och möbler i massiv furu, vitt och brunt.

Fler filter

Fallande ordning

Konsolbord: den perfekta lösningen för små utrymmen

Om du letar efter en praktisk, platsbesparande möbel är konsolbordet det perfekta valet. Tack vare den smala, strömlinjeformade designen kan det enkelt placeras mot en vägg eller bakom en soffa, vilket ger en originell dekorativ touch samtidigt som utrymmet optimeras. Genom att välja konsolbord med lådor eller avtagbara skivor kan du också dra nytta av extra förvaringsutrymme för dina tillbehör och vardagliga föremål.

Våra favoritkonsolbord

Bland de modeller vi erbjuder är här ett urval av de konsolbord som fångade vår uppmärksamhet:

 • Det förlängningsbara konsolbordet: perfekt för att ta emot gäster, detta bord kan på ett ögonblick förvandlas till ett riktigt matbord tack vare de inbyggda förlängningarna.
 • Konsolbordet i glas: med sin transparent skiva och kromade ben ger detta bord ditt hem en modern och lätt touch.
 • Industriellt konsolbord: detta bord i industriell stil kombinerar trä och metall och ger ditt vardagsrum karaktär.

Entrémöbler: ett varmt och funktionellt välkomnande

Valet av entrémöbler är avgörande för att skapa en vänlig atmosfär och organisera detta ofta smala rum. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för att möta dina behov av förvaring och dekoration.

Våra tips för att arrangera din hall

Här är några tips för att optimera utrymmet och samtidigt behålla en harmonisk stil:

 1. Välj en grund entrémöbel, t.ex. en konsol eller en väggmonterad hylla.
 2. Välj möbler med flera funktioner, t.ex. en bänk där du kan förvara skor och accessoarer samtidigt som du har en bekväm plats att ta på dig skorna på.
 3. Kom ihåg att sätta upp en spegel på väggen för att ge ett intryck av storhet och göra det lättare att göra de sista finjusteringarna innan du går ut.

Hyllor: modulära lösningar som passar alla smaker

strongHyllor är ett viktigt element för att organisera och visa upp dina dekorativa föremål, böcker och autres accessoarer. Vi erbjuder ett brett utbud av hyllor i en mängd olika stilar (design, industriell, vintage, skandinavisk...) och material divers (trä, metall, glas...) för att passa alla smaker.

Några tips för att välja och arrangera dina hyllor

I vårt urval av hyllor hittar du modulära, stapelbara och väggmonterade alternativ, så att du kan skapa den layout som bäst passar din interiör. Här är några tips som hjälper dig att göra ditt val:

 • Välj väggmonterade hyllor om du har ont om golvyta.
 • Variera storlek och form på hyllorna för att liva upp din inredning.
 • Var inte rädd för att leka med färger för att ge ditt rum lite piff.

Massiv furu, vitt och brunt: tidlösa material och färger

I vår katalog hittar du också konsoler - vardagsrumsmöbler tillverkade av solid furu, samt modeller i vitt och brunt. Dessa material- och färgval har fördelen att de är särskilt slitstarka och lätta att integrera i alla typer av inredningar.

Fördelarna med massiv furu

solid pine är ett ljust, robust träslag med många fördelar för möbeltillverkning :

 • Det är miljövänligt, eftersom det kommer från hållbart brukade skogar.
 • Det är solitt och stöttåligt, perfekt för möbler som är utformade för att bära tunga föremål.
 • Det är naturligt varmt och ger en vänlig touch till din inredning.

Vitt och brunt: en tidlös kombination duo

Genom att välja konsoler - vardagsrumsmöbler i nyanser av vitt och brunt, kan du vara säker på att du väljer solida värden. Vitt ger ljus åt ditt rum, medan brunt skapar en mysig och elegant atmosfär. Tveka inte att blanda dessa två färger för att liva upp din inredning och skapa en harmonisk kontrast.

Oavsett din smak och dina behov kommer vårt urval av konsoler - vardagsrumsmöbler att uppfylla dina förväntningar. Ta dig tid att bläddra i vår onlinekatalog för att upptäcka alla våra erbjudanden och hitta den perfekta möbeln som förhöjer din interiör.