Vardagsrumsmöbler: välj den perfekta möbeln för din relaxavdelning

I hjärtat av vårt hem är loungen en viktig plats där vi gärna träffas med familj eller vänner för att dela trevliga stunder. För att uppnå detta är det viktigt att välja rätt möbler för att skapa detta utrymme som är tillägnat komfort och avkoppling. I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett urval av vardagsrumsmöbler som passar alla smaker och önskemål.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Upptäck vårt utbud av vardagsrumsmöbler

I vår kategori Vardagsrumsmöbler hittar du flera typer av möbler som är viktiga för att inreda ditt vardagsrum:

 • Låga bord: Det låga bordet är vardagsrummets centrala element och måste vara både praktiskt och estetiskt tilltalande för att smälta in perfekt i din inredning.
 • Soundstands : dessa små sid obord är idealiska för att placera tidningar, fjärrkontroller eller dekorativa föremål nära soffan.
 • Selletter : riktiga dekorativa stöd, seletter gör att du kan visa upp dina växter, lampor eller autres dekorativa föremål.
 • Förvaringsmöbler: hyllor, bokhyllor, sideboards...

Alla våra vardagsrumsmöbler är utformade för att uppfylla dina behov när det gäller funktionalitet och estetik. Du hittar ett brett utbud av stilar i vårt urval, från klassiskt till modernt, vintage eller designer.

Soffbord för alla smaker

I mitten av ditt vardagsrum är soffbordet ett viktigt element som måste harmonisera med resten av din inredning. Vi erbjuder ett brett utbud av soffbord som passar alla smaker:

 • Runda, kvadratiska eller rektangulära soffbord
 • Möbler i trä, metall, glas, marmor eller kompositmaterial
 • Modeller med inbyggd förvaring (lådor, nischer, hyllor)

Våra soffbord finns också i olika storlekar, så att de kan anpassas perfekt till storleken på ditt vardagsrum och konfigurationen av ditt utrymme.

Soffändar och seletter: praktiska och dekorativa sidomöbler

soffbord och seletter är mycket användbara möbler för att organisera och dekorera ditt vardagsrum. De gör att du kan skapa extra förvaringsutrymme, samtidigt som du lägger till en estetisk touch i ditt vardagsrum.

I vårt urval hittar du soffgavlar och seletter i en mängd olika former och material, för att matcha din inredning:

 • Stöd i trä, metall eller glas
 • Geometriska, runda, kvadratiska eller rektangulära formerom
 • Elegant, klassisk, vintage eller modern design

Hur väljer man rätt vardagsrumsmöbler?

För att få ut det mesta av din avkopplingsyta är det viktigt att ta hänsyn till flera kriterier när du väljer dina vardagsrumsmöbler:

Storleken på ditt rum och hur möblerna är placerade

Innan du väljer dina vardagsrumsmöbler, kom ihåg att mäta det tillgängliga utrymmet i ditt vardagsrum. Ta även hänsyn till placeringen av soffa, fåtöljer och autres möbler (bokhylla, sideboard, etc.) för att optimera layouten i ditt vardagsrum.

Inredningsstil och material

Beroende på vilken stil du vill ha i ditt vardagsrum ska du välja möbler med rätt material och ytbehandling: obehandlat trä för en varm, autentisk känsla, metall och glas för en industriell look, eller marmor och kompositmaterial för en modern, designad look look.

Möblernas funktionalitet

Glöm inte att tänka på hur dina vardagsrumsmöbler fungerar: ett soffbord med inbyggd förvaring eller en modulär soffgrupp sparar utrymme och organiserar din relaxavdelning på bästa möjliga sätt.

Tack vare vårt urval av vardagsrumsmöbler är vi säkra på att du kommer att hitta möbler som passar din smak och din inredning. Bläddra gärna i vår onlinekatalog för att upptäcka alla våra referenser och skapa ett vardagsrum som passar dig.