Le Pouf Salon - Designpuffar för alla stilar och inredningar

poufs har blivit ett verkligt måste i moderna vardagsrum. De erbjuder en praktisk och estetisk lösning för att möblera ditt utrymme samtidigt som de ger en mysig och varm touch till din inredning. I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett utbud av designpuffar som passar alla smaker och inredningsstilar. Oavsett om du letar efter en sittpuff till vardagsrummet, kontoret eller sovrummet kommer du garanterat att hitta den perfekta modellen i vårt varierade urval.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fotpallar i alla former och material divers för alla smaker

Vi är övertygade om att alla förtjänar en inredning som speglar deras personlighet. Det är därför vi lägger stor vikt vid mångfalden av puffmodeller på vår webbplats. Du hittar fotpallar i en mängd olika former, från den klassiska kuben till den runda fotpallen, samt mer originella mönster som päron- eller stjärnfotpallar, som passar perfekt in i ditt vardagsrum.

Sammetspuffar för en elegant stilgant

Sammet är utan tvekan de senaste årens trendmaterial inom inredningsvärlden. Det är synonymt med lyx och förfining och ger en touch av chic och glamour till dina rum. Vårt sortiment av sammetspuffar finns i en rad olika färger, från de mest sobra till de ljusaste nyanserna, för att passa alla miljöer.

Bomullspuffar för en mysig, naturlig inredning

För dem som letar efter en mjukare, mer ombonad atmosfär erbjuder vi också ett urval av bomullspuffar. Detta naturmaterial är känt för sin mjukhet och komfort. Våra bomullsmodeller finns tillgängliga i divers mönster och färger, för att ge din inredning en personlig touch.

Puffen, en praktisk och mångsidig familjesak

Utöver sitt estetiska tilltal är puffen först och främst en funktionell möbel. Den kan användas som en extra sittplats när du har gäster eller som ett fotstöd för att koppla av framför TV:nvision.

Fotpallar för barn

Våra fotpallar för barn har utformats speciellt för att passa perfekt in i deras värld. De är färgglada, lekfulla och roliga och kommer att glädja dina små barn samtidigt som de garanterar deras komfort och säkerhet. De är också perfekta för att skapa en läs- eller lekhörna i sovrummet.

Förvaringspuffar för att optimera utrymmet

I små utrymmen räknas varje centimeter! Det är därför vi har tagit fram förvaringspuffar som kombinerar design och funktionalitet. Med ett avtagbart lock är det enkelt att gömma undan dina saker samtidigt som de fungerar som sittplats eller soffbord.

Underhålla dina fotpallar för optimal hållbarhet

För att bevara skönheten och komforten hos din sittpuff är det viktigt att du tar hand om den ordentligt. Här är några praktiska tips:

  • För tygpuffar (bomull, sammet etc.) räcker det vanligtvis med regelbunden dammsugning för att avlägsna damm och andra partiklar. Om det behövs kan du också rengöra fläckar med en fuktig trasa och lite mild tvål.
  • För puffar i läder eller läderimitation ska du använda en särskild rengöringsprodukt som är anpassad för denna typ av material. Undvik att använda vanliga hushållsprodukter, som kan vara för aggressiva och skada sittpuffens yta.
  • Tveka inte att läsa tillverkarens etiketter och instruktioner, som kan ge dig värdefull information om hur du tar hand om och rengör din fotpall.

Genom att följa dessa få tips kommer du att kunna njuta av din vardagsrumspuff under en lång tid framöver, och den kommer att behålla sitt ursprungliga utseende och komfort påorigine.

Vänta inte längre med att upptäcka vår kollektion av designpuffar

Som du säkert har insett är puffen en viktig möbel för att ge ditt hem en trendig, varm och dekorativ touch samtidigt som du får praktiska och bekväma sittplatser. Så gå vidare och upptäck vårt urval av designerpuffar för att passa alla stilar och smaker. Vi är säkra på att du hittar vad du letar efter bland våra varierade och originella modeller!