Bokhyllor och hyllor - Vardagsrumsmöbler

Transformez votre salon avec nos bibliothèques et étagères

Oavsett om du är en inbiten läsare eller bara vill ge ditt vardagsrum en elegant touch finns våra bokhyllor och hyllor här för att uppfylla dina behov. Vi har ett brett utbud av vardagsrumsmöbler som passar perfekt med estetiken i ditt utrymme.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bokhyllor: perfekt förvaring för dina böcker och prydnadsföremål

Våra bokhyllor är utformade för att ge maximal förvaring samtidigt som de tillför en elegant touch till ditt hem. De finns i olika material som trä och metall, så att du kan välja de som bäst passar din smak. Oavsett om du föredrar traditionella eller mer moderna stilar så har vi bokhyllan för dig!

De olika träslagen för en skräddarsydd bokhylla

Trä är utan tvekan ett av de mest populära materialen för bokhyllor. Det ger värme och autenticitet till ditt vardagsrum, samtidigt som det är hållbart och solitt. Här är bara några av de träslag vi erbjuder:

  • Ek: Ek är ett träslag av mycket hög kvalitet som är motståndskraftigt mot stötar och slitage. Dess naturliga ådring ger rummet en mysig och varm atmosfär.
  • Bok : Bok är ett ljust, slätt träslag som ger din bokhylla en elegant, modern look.
  • Furu: Furu är ett ekonomiskt och ekologiskt val för den som har en snäv budget. Det har en rustik, naturlig känsla.

Metall, för en trendig, industriell touch i vardagsrummet

För dig som föredrar en elegantare och modernare stil är våra bokhyllor i metall den perfekta lösningen. Genom att kombinera metall medautres material som glas och trä skapas moderna designmöbler med utmärkt stabilitet och hållbarhet. En mängd olika ytbehandlingar (obehandlad, målad, krom, etc.) ger en unik touch till din inredning.

Hyllor: kombinera funktionalitet och stil för att optimera ditt utrymme

Väggmonterade hyllor för att spara golvyta

För små utrymmen eller för dem som vill maximera sitt bostadsutrymme är våra väggmonterade hyllor den perfekta lösningen. Förutom att spara golvyta ger de en dekorativ touch till ditt vardagsrum. De finns i en rad olika stilar och material, så att du kan välja de som bäst matchar din befintliga inredning och dina förvaringsbehov.

Hörnhyllor för att få ut det mesta av varje vrå och skrymsle

Oavsett hur stort ditt vardagsrum är kan du få ut det mesta av utrymmet med våra hörnhyllor. De gör att du kan använda dessa ofta oanvända utrymmen för att lagra dina böcker och dekorativa föremål samtidigt som du behåller en harmonisk estetisk linje i ditt rum.

Skapa ett personligt utrymme med våra modulära möbler

För dig som vill skapa ett helt personligt utrymme erbjuder vi även modulära bokhyllor och hyllor. Du kan välja den konfiguration som bäst passar dina utrymmes- och förvaringsbehov. Sätt ihop din egen möbel av moduler i olika storlekar och färger för ett unikt resultat som passar din stil.

Tillbehör för att försköna och göra din bokhylla eller hylla personlig

Förutom våra bokhyllor och hyllor erbjuder vi en rad tillbehör för att komplettera din möbel. Från glasdörrar och lådor till avdelare och LED-belysning hittar du allt du behöver för att göra ditt utrymme så personligt som du önskar.

Kvalitetsservice som hjälper dig att göra ditt val

Vi är väl medvetna om att valet av bokhylla eller hyllplan kan vara en komplicerad process, med så många alternativ att välja mellan. Det är därför vårt team finns till hands för att ge dig råd och hjälpa dig att hitta den möbel som är helt rätt för dig. Tveka inte att kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information om våra olika sortiment av vardagsrumsmöbler.